Orbán Viktor üzent a Gelencsért kapálni küldő Fónagynak: Irigyellek, János!

2023. március 30. 18:17

A történteket a miniszterelnök sem tudta szó nélkül hagyni.

2023. március 30. 18:17
null

Bejárta a magyar világhálót szerdán Fónagy János fideszes országgyűlési képviselő és Gelencsér Ferenc, Momentum-elnök párbeszéde.

Mint ismert, szerda reggel a Momentum Hadházy Ákossal együtt elbontotta a Karmelita kolostor előtt található építésikordont. Az épületből Magyar Levente miniszterhelyettes és Fónagy János államtitkár együtt lépett ki, a Telex pedig elkapta őket, hogy mondják el a véleményüket az ellenzék szerda reggeli akciójáról.

Fónagy épp arról beszélt, hogy nem is tűnt fel neki, hogy a momentumosok elbontották a kordont. Ekkor lépett oda Gelencsér Ferenc, a Momentum elnöke, aki egy táblát próbált minden erejével átadni a Gazdaságfejlesztési Minisztérium államtitkárának. 

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Fónagy először nem vette észre Gelencsért, ám mikor felismerte, úgy fordult hozzá: „Hát maga az? Jaj, de régen láttalak! Hogy vagy? Jaj, de szorgalmas vagy!

Azonban a párbeszéd itt még nem ért véget. Mikor Gelencsér megkérdezte, hogy, „fájna-e minden reggel látnia” (mármint a magyar sajtószabadság helyzetét taglaló plakátot), Fónagy annyit kérdezett vissza, hogy „magát?”

A kormánypárti képviselő később nem volt hajlandó átvenni Gelencsér plakátját, majd Magyar Leventével együtt az autójukhoz sétáltak. 

„Irigyellek, János!”

Az erről készült videó több megafonos influenszer oldalára is felkerült, többek között Bohár Dánielére is, akinek a posztja alatt Orbán Viktor is reagált a látottakra.

A miniszterelnök röviden, tömören úgy fogalmazott:

Orbán Viktor hozzászólását itt olvashatják:

Az említett videót alább tekinthető meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
skin777
2023. április 02. 09:21
Hogy benyalintott a lakáj bohár vitya hozzászólása alá, sztem el is élvezett közben :D
Rocktoberi
2023. március 31. 12:48
Az államférfi..... Hova köpjek?
Lajoss
2023. március 31. 09:46
Naná,mégiscsak a tahók kormánya..
Merkur5
2023. március 31. 09:46
Hónapok óta olvasgatom a kommenteket itt a mandin eljutottam oda hogy én is leírom már a véleményem. A fent említett kis komédia egy valamire rávilágít amit mindenkinek látnia kell, olyan mérhetetlen intellektuális szakadék tátong a két ember között és egyúttal a két oldal között is minthogyha Fónagy lenne a Himalája, a féreg meg a Marianna árok. A mai magyar politikáról pedig az a véleményem hogy megértem azokat az embereket akik utálják esetleg gyűlölik Orbit. Utálják a szuszogását azt hogy meghízott akkora a feje mint egy péklapát utálják a humorát néha lekezelő stílusát vagy egyszerűen azt hogy tízen akárhány éve mondja az ünnepi beszédet augusztus 20 án. Megértem , de azt már nem bírom felfogni hogy van olyan ember aki úgy gondolja hogy ha ezekre a férgekre bíznánk az országon jobb lenne nekünk jobb lenne íitt élni. Kurva veszélyesek ezek az emberek mert bármit megtesznek hogy anarchiát szítsanak az országban és akkor esetleg a hatalom közelébe kerüljenek , résen kell lenni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!