Elég az anyázásból!

2023. február 13. 14:46

Ebben a liberális pártok különösen bűnösek.

2023. február 13. 14:46
null
Magyar Munkáspárt

„A Munkáspárt Országos Elnöksége sajnálattal és felháborodással állapította meg, hogy a politika életben egyre több a káromkodás, anyázás, terjed a primitív, közönséges stílus. Ebben a liberális pártok különösen bűnösek, mivel az ő embereik vezették be a korábban elfogadhatatlan stílust. A Munkáspárt elítéli ezt a fajta magatartást, és felhív minden politikai erőt, hogy viselkedjenek civilizáltan, emberhez méltó módon.”

Nyitóképen: Thürmer Gyula, a Munkáspárt elnöke. Fotó: MTI/Kovács Tamás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lewdberg
2023. február 15. 18:22
a kurva anyátok :)
18.0 fok
2023. február 15. 13:00
igaza van a koszvadék kommunista szarnak. nem az évi 44 milliárdból okádó és hazudó fidesz a felelős, hanem _mindenki más_, csak a fidesz nem.
írmag
2023. február 14. 10:26
Thürmer Gyula, jó útra tévedtél, helyénvaló a felszólításod, de ne felejtsd el, nyaltatok ti egyforma bélyeget is. Az enyv elfogyott, elnyaltátok, a bélyegetek maradt.
LancelotDuLac
2023. február 14. 01:42
Lenin, a hős, ki csak népének élt. xDDDDDDDDDDDDDDDDD A rablánc a lábon nehéz volt De széttörte büszkén a nép Hát éljen a hős, aki értünk Feláldozta hű életét, Lenin! Hát éljen Lenin és a nép! A béklyó a porba lehullott S az ember a napfénybe néz A zászlót emeld fel az égig S Ő járjon előtted, míg élsz Lenin! Ő járjon előtted míg élsz És gyúlnak a lángok, a földön, Már árad a fény szerteszét, Így mindenhol, északon, s délen, Szabad lesz és boldog a nép, Lenin! Szabad lesz és boldog a nép. Ma milljóknak ajkán egy név zeng, E név oly nagy és oly dicső, Nem hervasztja el semmi ármány, Nem hervasztja el az idő Lenin! Nem hervasztja el az idő! Csak jól fogd a fegyvert a kézbe Te harcos, te hős nemzedék Hisz példád Lenin aki érted Feláldozta hű életét Lenin! Feláldozta hű életét!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!