Pörgős videóval zárja a 2022-es évet Varga Judit

2022. december 31. 17:54

Az igazságügyi miniszter egy percbe igyekezett belesűríteni az elmúlt év történéseit.

2022. december 31. 17:54
null

Mozgalmasan telt az igazságügyi miniszter 2022-es éve. Derül ki abból az alig egyperces összeállításból, amelyet a közösségi oldalán osztott meg.

Varga Judit éve nemcsak utazásokban, de találkozásokban is jócskán bővelkedett. Az összeállításban megelevenednek a tavaszi választási kampány emlékezetes pillanatai, a fórumok, valamint a hazai és a nemzetközi interjúk sokasága is.

De az amerikai diplomáciai körút képei is elcsíphetők a képkockák között.

A videót alább tekinthetik meg:

***

Nyitókép: Igazságügyi Minisztérium

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NTLLK
2023. január 01. 16:19
Perfect!
Héja
2023. január 01. 09:45
Ne kínlódjatok ballibek. Még akor sem, ha nektek, Dobrev, Vadai, Gurmai Zita, Kálmán Olga, Sazbó Timea, Szél Bernadett, stb. jutott.
syphax
2023. január 01. 06:40
Nagyszerű ember és nagyszerű politikus DR.VARGA JUDIT. HOGY MENNYIRE IGAZÁN "AZ", AZT ÉPPENSÉGGEL A FANYALGÓK ÉS BECSMÉRLŐK, A LEMINŐSITÉSÉT MEGKISÉRLŐK ÉS IGY-ÚGY ŐT "LESZÓLÓK" ÉRTETLENÉGE BIZONYITJA FÉNYESEN. MERTHOGY JUDIT TÖBB, MINT KIVÁLÓ, EGYENESEN ZSENIÁLIS, ÉS EVVEL A BECSMÉRLŐK EGYSZERŰEN NEM TUDNAK MIT KEZDENI. MEGKOCKÁZTATOM: JÓMAGAM HOSSZÚTÁVON DR.ORBÁN JÖVPBÉLI UTÓDÁT LÁTOM--POLITIKAI ELLENFELEINK NAGY-NAQY BOSSZÚSÁGÁRA ÉS BÁNATÁRA.... HAJRÁ MAGYARORSZÁG! HAJRÁ VARGA JUDIT!
Lajoss
2022. december 31. 23:32
Néhány év Brüsszel..és mi lett ebből a miskolci lányból..:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!