Az illiberális fasiszta diktatúrákban a rendőrtisztképző és a bölcsészkar között semmi különbség nincs

2022. december 18. 15:07

Azt kellene már megértenie végre Orbán alattvaló jobbágyainak, hogy a nemzeti »keresztény« országban mindenki rendőr.

2022. december 18. 15:07
null
Bartus László
Bartus László

„Az illiberális fasiszta diktatúrákban a rendőrtisztképző és a bölcsészkar között semmi különbség nincs módszereit és céljait tekintve, csak a szolgálati terület nem ugyanaz, és utóbbiak civilruhás rendőrök. Azt kellene már megértenie végre Orbán alattvaló jobbágyainak, hogy a nemzeti »keresztény« országban mindenki rendőr, esetleg katona, legrosszabb esetben határőr. Egy diktatúrában a rendszer ellenségei elleni harc mindeki elsőszámú feladata, az iskolák küldetése pedig az, hogy erre képezze ki az egyedeket, nem a számítógépes szoftverek írására. Legfeljebb lehallgatás esetére.

Ennek érdekében kell a krétának látszó tárggyal a táblának látszó tárgyra rajzolni, méghozzá egy helyszínelés pontos rajzát. Fontos, hogy a történelem oktatása felnyissa a leendő rendőrpolgárok szemét, hogy milyen ármányok állták útját eddig az ideális államforma, az illiberális fasiszta rendőrállam kialakulásának.”

Nyitókép: Facebook

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Skulo
2022. december 20. 10:19
Bartus elvtárs! Ezt a baromságot a Marxista egyetemen tanultad?
norbert1970
2022. december 19. 19:09
Én lehet hogy alattvaló jobbágy vagyok, de te Bartus meg alávaló pondró vagy.
Chardonnay99
2022. december 19. 11:50
Bartus úr, a drága! Az nem baj neki, hogy egy olyan "eszmeáramlatot" éltet melyben napi gyakorlat volt családtagokat feljelenteni, sőt ezért még jutalmat is kaptak. Ahol, mindenhol spiclik figyeltek és jelentettek. Persze azt kommunisták csinálták, ők az emberiség érdekében tették, legalábbis a Bartus-félék szerint.
Finale*
2022. december 19. 11:15
Szerintem ez mar sajat magat parodizalja foleg a fasiszta szot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!