Orbán hű vazallusa, gumigerincű, szervilis katonája gyakorlatilag lenullázza Debrecen város tömegközlekedését

2022. november 07. 21:37

Üzenem Papp Lászlónak: Kevesebb Orbán, több Debrecen.

2022. november 07. 21:37
null
Varga Zoltán

„Üzenem Papp Lászlónak: Kevesebb Orbán, több Debrecen.

Orbán hű vazallusa, gumigerincű, szervilis katonája, Papp László polgármester gyakorlatilag lenullázza november közepétől Debrecen város tömegközlekedését. Hétvégente a villamosok, trolik egyáltalán, míg hét közben drámaian megritkított menetrenddel fognak járni.

Mindezt a spórolás jegyében, miközben Debrecen már 4 milliárd forintot fizet be Orbán »szolidaritási kasszájába« (valamiből tankolni kell a luxusrepülőket, fizetni a család, az oligarchák passzióit, testőrök hadát), szó, és panasz nélkül.

Felszólítom Papp László polgármestert, egyszer az életben tegye végre félre szolgalelkűségét, viselkedjen városáért küzdő politikusként-polgármesterként, és Orbán jóléte helyett álljon ki a debreceni polgárokért!”

Nyitókép: YouTube

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ersa57
2022. november 09. 12:21
A Pakson termelt áram árát nem a főpolgármester hozta nyilvánosságra, hanem energetikával foglalkozó szakemberek!!! Ezek szerint nincs olyan határozat, amely a villamos energia minimális árát szabályozza az EU-ban. Az amit te írtál nekem az nem tájékoztatás, az csak egy vak FIDESZ-es érvelése a kormány mellett, ami nélkülöz minden valóságalapot.
barany
2022. november 08. 13:30
Ki az f. ez a fickó? Gyurcsány embere? Csak úgy dől róla a nagyképűség?
csulak
2022. november 08. 12:19
DK Degeneralt Koalicio
Krupp Skya
2022. november 08. 11:24
Ez a leghülyébb a DK-ban pedig nagy a verseny, ott van Vágó Pista bácsi is, meg Feri bácsi is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!