Tordai Bence szerint épp most nem kell több atom

2022. november 10. 11:59

A párbeszédes politikus inkább zöld energiát szeretne.

2022. november 10. 11:59
null

Rögtönzött tájékoztatót tartott a parlamentben Szabó Rebeka és Tordai Bence, a Párbeszéd politikusai, amelyet Facebookon közvetítettek. A videó hangja félpercenként elmegy, de a cím alapján a párbeszédesek a Paks II-ről beszéltek volna, címnek is azt adták, hogy 

Nem kell több atom – Zöld utat a zöldenergiának!”

A videót megtekintheti itt: 

Elhalasztják a két utolsó atomerőmű bezárását Németországban

Az energiaellátás biztonságának fenntartása érdekében az idei év vége helyett 2023 áprilisában zárják be a két utolsó atomerőművet Németországban - jelentették be hétfőn Berlinben. Robert Habeck alkancellár, gazdasági miniszter a villamosenergia-átviteli hálózatot üzemeltető vállalatok vezetőivel az úgynevezett ellátási terheléspróba eredményeiről tartott tájékoztatóján kiemelte, hogy nagyon magas szintű az ellátásbiztonság, amit az is mutat, hogy Németország energiaexportőr.

Nyitókép: Képernyőfotó 

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolizolizoltan
2022. november 11. 20:17
Dánia a zöld energia hazája és éppen ebben az országban a legmagasabb a villamos energia ára. Szembántóan magas. Zöld energia híve vagyok, de nem hübelebalázs módjára. Legalább 2050-ig szükségünk van az atomenergiára. Csak ideiglenesen, de nélküle nem megy.
bandee1
2022. november 11. 14:17
SZABÓ REBEKA SAJNOS NEM OLYAN SZÉP, TUTI NEM DUGNÁM. VISZONT A HOSSZÚ HAJA MIATT JÓL MEG LEHET KÉT OLDALT FOGNI A HAJÁT, SZOPATÁSNÁL. :D
Valandil
2022. november 11. 07:51
Akkor talán valami műszakilag alátámasztott "zöldséget" mondjál! Amivel nagy energiasűrűséggel tudsz fixen és kiszámíthatóan zsinóráramot termelni.
konfucius
2022. november 10. 21:58
cöf cöf cöf cöf, cöfcöf cöfcöfcöff!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!