A MOB elnökével tárgyalt Orbán Viktor

2022. november 25. 10:38

A megbeszélés aktualitását a MOB szombatra meghirdetett közgyűlése adta.

2022. november 25. 10:38
null

A miniszterelnök pénteken a Karmelita kolostorban fogadta Gyulay Zsoltot, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnökét – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke. A megbeszélés aktualitását a MOB szombati közgyűlése adta, amelyen a szervezet jövő évi terveiről valamint néhány vezető tisztség betöltéséről is döntenek.

Orbán Viktor és Gyulay Zsolt megbeszélésén áttekintették a legfontosabb 2023. évi sporteseményeket, emellett az Új Nemzeti Sportfejlesztési Programot, és a nemzeti sportmúzeum létrehozásával kapcsolatos elképzeléseket is megvitatták.

(MTI)

Nyitókép: MTI / Miniszterelnök sajtóiroda / Fischer Zoltán

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dezilluzionista
2022. november 25. 14:48
Blabla.
lazio154
2022. november 25. 13:57
Ez megint mi? A MOB. politikamentes szervezet. Önállóan dönt tisztségviselőiről. Most Gyulaynak meg lett mondva kiket javasolhat? Tényleg visszaúgrottunk fél évszázadot az eljárásjoggal, ott legalább kicsi fokozatú elvtárs az OTSH. elnöke volt a döntnök!
jetinyugger
2022. november 25. 11:49
Orbánnak ekkora közpénzpazarló faszságokra van ideje ? Most lopja meg az országot az EU pénzektől, az országát odadobja a azért, hogy ne vonhassák felelősségre, a kormányzása minden része szar, erre ez a 140 kilós 160 centis hatalmi mániás, szakma nélküli, munkát sosem végzett lény megint a szórakoztatóiparral szarakodik, arra bassza el a pénzt, meg az idejét. Az ész megáll.
VakzKommondor
2022. november 25. 11:08
a gyulai mosolya nem túl őszinte. ő azért elég sok mindent letett az asztalra, nincs hozzászokva hogy egy pöknedi pojáca kiossza.7
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!