Beújít a Magyar Katolikus Egyház: Instagram- és TikTok-oldalt indítanak

2022. november 28. 18:59

A tájékoztatáson kívül lelki útravalókkal is hirdetik majd az evangélium tanítását a követőknek.

2022. november 28. 18:59
null

Elindult a Magyar Katolikus Egyház központi Instagram- és TikTok-oldala – közölte a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) sajtóosztálya hétfőn az MTI-vel. A közösségi oldalakon az egyház híreit, eseményeit, közleményeit találják meg az odalátogatók, továbbá

lelki útravalókkal is hirdetik majd az evangélium tanítását az olvasóknak

– írták. Hozzátették: bíznak abban, hogy ezeken a csatornákon közvetlenebb kommunikációra nyílik lehetőség. A Magyar Katolikus Egyház közösségimédia-felületei a www.instagram.com/katolikus.official és a www.tiktok.com/@katolikus.official oldalon érhetők el.

(MTI)

Nyitókép: Pixabay

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
budapesti
2022. november 29. 13:17
Beújít? Én meg beájulok ettől az igénytelen, szleng szövegtől...
jánosbácsi
2022. november 29. 08:29
Inkább ingyenkonyhákat nyissanak minden településen a szegény embereknek .
Sany Xepi
2022. november 29. 06:49
Már régen ott van, én például őt mindig megnézem. Hozzáteszem ez nem Hodász szint. Ő katolikus pap minden mondatában és cselekedetében. https://www.tiktok.com/@zsolt_atya_007
kikicsoda
2022. november 29. 02:51
Érdekes, hogy szinte minden Katolikus Egyházzal kapcsolatos cikkre, elömásznak büzös oduikból a gyülölet tetük, hogy egy kicsit kiéljék gyülölködési örömeiket. Hiába, csak kell nekik is, szegényeknek, valami kis öröm az életben . . . :))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!