DK: Mikor kapják végre olcsón a gázt a magyarok is?

2022. november 04. 13:28

A Demokratikus Koalíció szerint az összes magyar lakos hétszeres pénzt fizet.

2022. november 04. 13:28
null

A Demokratikus Koalíció közleményében arról ír, hogy „egyéves mélypontra jutott a gáz világpiaci ára, és tegnap már Szijjártó Péter külügyminiszter is elismerte, hogy az alacsony világpiaci árak miatt Magyarország is olcsóbban fogja kapni a gázt. Arról ugyanakkor sem a külügyminiszter, sem más nem beszélt a kormányból, hogy

Azt írják, Árnyékkormány azonnali válaszokat vár a kormánytól: „mikor vonják vissza a hétszeres rezsiemelést, mikor kapják olcsón a gázt végre a magyar emberek is, és jelenleg mekkora profitot keres az MVM a hétszeres kormányzati rezsiemelésen?” Úgy fogalmaznak, jó lenne, ha a kormány rezsipolitikája végre „tervezhető és kiszámítható lenne, mert a hétszeres kormányzati rezsiemelés nagyon sok embert sodort veszélybe.”

 

Financial Times: Hiába bírálják, Orbán elérte, hogy Magyarországon a legalacsonyabb a gáz ára

Hosszú cikkben elemezte a Financial Times az európai gázárakat.

A DK szerint az Árnyékkormány ugyan a Rezsimentő Alappal szeretne minél többeknek segíteni, „a valódi megoldás a hétszeres rezsiemelés visszavonása lenne”.

Fotó: MTI / Koszticsák Szilárd

 

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ebalint
2022. november 05. 07:01
A kötél árát kell hetedére csökkenteni, hogy ne kelljen kölcsönt fölvenni rá. A Hóhér Szakképző Intézetet is meg kell nyitni. Kb. ennyi elsőre, pedig én (eddig) nem is voltam miniszterelnök.
Kivűlálló
2022. november 04. 23:41
"A Demokratikus Koalíció szerint az összes magyar lakos hétszeres pénzt fizet." Ezek hülyébbek, mint eddig hittem..!
Dolll
2022. november 04. 21:02
Maga rosszarcú, alkoholista, lecsúszott lumpen proli! A maga kormánya idejében 72 ezer volt a gázszámlám!!! Most 28!!!! Magától mond baromságokat, vagy fogjuk ezt a kannás borra???
konfucius
2022. november 04. 20:16
A déká mikor érti meg végre, hogy pontosan ugyanannyit fizetek a gázért, mint tavaly ilyenkor? A déká mikortól kezdve nem lesz degenerált kretének szektája?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!