Czutor: Herczeg Zoltánra annyira igaz, hogy öltöztető, mintha Orbán Viktorra azt mondanánk, hogy moralista

2022. október 28. 15:37

A Kötöttfogásban a divattervező letartóztatásáról beszélgettek, Konok Péter szerint legalizálni kellene a füvet.

2022. október 28. 15:37
null

Herczeg Zoltánra annyira igaz, hogy öltöztető – az Origó nevezte így, mintha Orbán Viktorra azt mondanánk, hogy moralista – fogalmazott a Kötöttfogásban Czutor Zoltán, aki korábban azonnal kommentálta a divattervező őrizetbe vételét a feltételezett drogügyei miatt. A Belmondo együttes énekese egyébként azt sem tartotta adekvát megjegyzésnek, hogy ő baloldali gyűlöletkeltő lenne (szintén az említett portál minősítette így). Czutor a műsorban is megismételte: a sok buliban, ahol együtt voltak Herczeggel, egyszer sem fordult elő, hogy bárkit is droggal kínált volna, s ez igaz a több száz közös ismerősükre is. Így vagy nem dealer a divattervező, vagy ha az, akkor most kezdte el a tevékenységet, s olyan lúzer volt, hogy azonnal lebukott – állította.

Extrovertált, naiv figura

Czutor azt is elmondta, Herczeget senki sem tartja veszélyes figurának, ezért ha ez az őrizetbe vétel netán a kormány megrendelésére történt – amire ugyan nincs bizonyíték –, valószínűleg másokat akartak figyelmeztetni, hogy ne kiabáljanak, mert esetleg ők is így járhatnak. Majd közölte, életszerűtlen, hogy ilyen extrovertált, naiv figurát bízzanak meg terjesztéssel.

Az énekes szerint furcsa egybeesés, hogy mindez az utóbbi idők legnagyobb ellenzéki tüntetésének az idején történt. Czutor azt is hallotta az egyik rendőr ismerősétől, hogy Pintér Sándor nem örvend túl jó egészségnek, megindult a könyöklés, a pozícióharc, és lehet, hogy valaki túlbuzgó volt, így akart bizonyítani. Pörzse megjegyezte,

húsz éve lehet hallani arról, hogy a belügyminiszter beteg.

Csintalan Sándor egykori politikus, újságíró – függetlenül a divattervező személyétől – kijelentette, a drogozást nem tartja helyénvalónak, bár amennyi kábítószert találtak Herczegnél, az nem túl sok. Meggyőződése, az, hogy kit kapnak el, döntés kérdése, hiszen bárkit elkaphatnak.

Elköltözött-e Amerikába Simicska fia?

Dévényi István újságíró nem érti, miért kapták el most Herczeget, hiszen ő az utóbbi időben kiszállt a közéletből, ezt a többiek azonban vitatták. Konok Péter történész szerint a füvet legalizálni kellene, mert nem veszélyes, semmivel sem károsabb, mint az alkohol, a dohány, vagy a kávé, bár – tette hozzá – Mészáros Lőrinc nehezebben tudná a maga képére formálni a magyarországi fűpiacot, ha lenne ilyen. A kokain fogyasztását sem tiltaná, ehhez semmi köze az államnak, a kereskedelmét azonban igen. Majd kijelentette: gyakorlat sok helyen, hogy

belecsempésznek valakinek a szobájába, odadugnak a zsebébe valami tiltottat.

Pörzse Sándor újságíró szerint nyíltan beszéltek arról, hogy Simicska Lajost a fiával fenyegették meg a választási kampányban: ha nem akarja, hogy találjanak nála drogot, akkor hagyja abba a Jobbik pénzelését, és akkor a fiú állítólag ki is költözött Amerikába – jelentette ki. Csintalan erre azt válaszolta, az első pletykát nem hallotta, a második pedig faszság, és Simicska gyereke nem költözött ki sehova.

 

Nyitókép: Képernyőfotó/YouTube

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szabadelvűnemzetikonzervatív
2022. október 29. 10:12
Czutor, ááá, még a feleségével sincs békében. Hehe
Perczel Éva
2022. október 29. 06:55
No fene! Valamiért ez a narkó téma igen izgatja Czutort......
blondiner
2022. október 28. 22:27
Kb olyan ez a társaság, mint egy volt szocialista vállalat: egy dolgozik (operatőr), a többi meg nézi és okoskodik. Hányadékok
zsanett-kúnrum
2022. október 28. 21:16
Ez csak terelés, dottor dittator úrunk bokrosi ciganysagarol?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!