Kuka-gate: Karácsony Gergely perel

2022. október 18. 08:51

Pereli a „nagy állami Kukaholdingot” a főpolgármester.

2022. október 18. 08:51
null

Tovább gyűrűzik a kuka-gate, Karácsony Gergely kedd reggel jelentette be Facebook-oldalán, hogy perli az „állami Kukaholdingot”, mert állítása szerint „a budapesti szemétszállítást is végző FKF gazdálkodására rátelepedett az állami Kukaholding, emiatt a bevétel az elmúlt öt évben 15%-kal csökkent”.

A budapestiek befizetik a pénzt, amit a nagy állami Kukaholding beszed, de vissza már nem osztja a munkát ténylegesen elvégző FKF-nek. Ebből most volt elég. Nincs más út, perelünk”

– írta a főpolgármester. 

Kapcsolódó

Szemétügy: Karácsony állításával szemben az állam nem elvett, hanem többet adott a fővárosnak

Az állami cég idén 1,4 milliárd forinttal többet utalt át a fővárosnak, mint amennyi a szemétdíjból befolyt. Bővebben....

Nyitókép: Mandiner / Trenka Attila

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sgaga
2022. október 21. 18:44
nos,nincs mit tenni,igen benéztem, a pluszt mínuszra véltem - a cikket nem olvastam - , nem marad más hátra, mint h megkövetlek. nekem ez nem gond.
pemete jakab
2022. október 18. 19:57
A Fidesz bürokráciacsökkentést ígért, erre 2010 óta nagyobb vízfej lett az állam, mint a szocik alatt.
KBA98
2022. október 18. 16:24
Nem elég, hogy aljas, hülye, lusta és naplopó, még dicsekszik is vele!
Ekrü
2022. október 18. 15:12
Azt mi alapján perel? Mert annak a két számlának amit sebtiben október 5-én, a sztrájk alatt kiállított és lobogtatott mint tartozás, a teljesítési ideje és a fizetési határideje is november 5-re szólt. Mióta szokás egy el nem végzett munkát előre kifizetni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!