Fekete-Győr kiposztolta, hogy „ruszkik haza!”, gyorsan felvilágosították

2022. október 23. 18:49

„A ruszkik – már rég Otthon vannak... Ideje volna ezt észrevenni – még Önnek is” – szúrt oda egy kommentelő a korábbi Momentum-elnöknek.

2022. október 23. 18:49
null

Fekete-Győr András a Facebook-oldalára kiposztolta október 23-án, hogy „Ruszkik haza!” Amint a korábbi pártelnök publikálta a bejegyzését, záporozni kezdtek rá a kommentek.

Gyorsan felvilágosították

Az internet népe gyorsan felvilágosította a Momentum rollermosdató expártelnökét, hogy egyrészt nem bátorság most ezt kimondani, mert nem releváns az üzenet (mint egy kommentelő fogalmazott: „ez az András beteg, nem is kicsit – minden tét nélkül játssza meg magát. Van olyan hely – nem is nagyon messze – ahol bizonyíthatná a bátorságát”), valamint pár évtizedet elkésett:

– szúrta oda a kommentelő.

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Elkésett”

Több kommentelő is leszögezte Fekete-Győr Andrásnak, hogy elkésett. „Késtél Fegyőr!”; „Hú ez a hazafi nagyon lemaradt”; „Ez eddig aludt, most ébredt fel Hamupipőke álmából” – írták. Volt, aki szerint: „Keményen »bemondta«”, és olyan is, aki csak szimplán kijelentette:

„Engedje meg a »tisztelt« Képviselő úr, hogy felhívjam egy apró de annál lényegesebb tényre a figyelmét ! – »A« ruszkik – már rég Otthon vannak... Ideje volna ezt észrevenni – még Önnek is” – fogalmazott egy másik kommentelő.

Nyitókép: Mandiner Archív

Összesen 184 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
civilvilmos
2022. október 24. 10:06
Vaktyúk is talál szemet, most éppen nem mondott hülyeséget. Az a rövidlátó, aki azt hiszi, csak tőlünk lehet hazaküldeni a ruszkikat. Pedig Ukrajnából is.
citromosParizer
2022. október 24. 09:04
amikor fellapozod az értelmező kéziszótárat a "gecibuta" kifejezésnél, csak annyit találsz ott, hogy "Fegyőr" de a "félig majom", "segg hülye", stb bejegyzésnél is ez van csak bejegyezve :)
vajda
2022. október 24. 08:29
"cikket írni a kommentekből és messzemenő következtetéseket levonni , ez az újságírás legalja." Mindig van lejjebb....
kambala
2022. október 24. 08:27
cikket írni a kommentekből és messzemenő következtetéseket levonni , ez az újságírás legalja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!