Drogbotrány: Zenész ismerőse szerint Herczeg Zoltán sosem kínálta droggal

2022. október 25. 13:03

„Lehet, hogy néha tolt valamit, de engem egyszer sem kínált semmivel” – fogalmazott a Czutor Zoltán.

2022. október 25. 13:03
null

Mint arról mi is beszámoltunk, rendőrök csaptak le H. Zoltán ismert divattervezőre október 21-én, pénteken. Hangsúlyozták, hogy a férfi lakásában jelentős mennyiségű „kábítószergyanús anyagot” találtak. Azóta Czutor Zoltán, a Belmondo zenekar frontembere megerősítette, hogy Herczeg Zoltánról van szó. 

Ismerőse nem tudja elképzelni Herczegről, hogy droggal kereskedett volna

Czutor az üggyel kapcsolatban ugyanakkor az Indexnek elmondta: nehezen tudja elképzelni, hogy Herczeg Zoltán droggal kereskedett volna.

Mint fogalmazott: „pontosan tudjuk, hogy ebben a körben, amelyben Herczeg Zoltán mozog, illetve a politikusok körében is – függetlenül attól, hogy ki van kormányon – hogyan élnek, hogy szórakoznak az emberek.

Én Herczeg Zolit 30 éve ismerem, de ez idő alatt soha nem beszéltünk egyszer sem kábítószerről. Lehet, hogy néha tolt valamit, de engem egyszer sem kínált semmivel.

Persze lehet, hogy ettől függetlenül ő a keresztapa, csak ez olyan életszerűtlen lenne” – fejtette ki a zenész.

Nyitókép: MTVA / Zih Zsolt

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zilizi Gábor
2022. október 26. 09:54
Cigarettazó ismerőseim se kínálnak engem cigivel. De ugye én rá sem gyujtanék...
Brandon the great Negro
2022. október 26. 07:45
Engem se kínált. ...és?
7tttt
2022. október 26. 00:09
Ez teljesen életszerű.30 éve jó barátok de őt soha nem kínálta ilyesmivel.Ettőlfüggetlenül lehet néha tolt valamit.Ezt gondolom a Hócipő olvasóinak szánta.
Playfair
2022. október 25. 23:21
Most olvasom Cz.Zoltán FB posztban arról értekezik, hogy ezen a háborún nincs mit agyalni, összefüggéseket keresni. Ez már pedig az, aminek láttatni akarják a zusákok. "A gonosz medve rárontott az ártatlan zöldfülű nyuszira és kész!" Lépjünk tovább, nincs itt semmi látnivaló
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!