Ütős választ adott Vágó István kérdésére Szánthó Miklós

2022. október 21. 14:49

A DK-s politikus kicsit nosztalgiázni próbált.

2022. október 21. 14:49
null

„Gyurcsány alatt helyreállították, Orbán alatt lebontották – mi az?” – tette fel a kérdést Vágó István, egykori kvízmester a közösségi oldalán. A kérdésre több válasz is befutott: volt, aki szerint a „demokrácia” a helyes megoldás, míg más a nemrégiben, a munkácsi várról eltávolított turulszobrot írta kommentben.

„(Poszt)kommunizmus”

Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója egy önálló bejegyzést szentelt a válaszának, ami nem más, mint a:

„(Poszt)kommunizmus”.

A válasza alá pedig beillesztette képernyőfotóként az egykori televíziósból lett DK-s politikus eredeti bejegyzését.

A vonatkozó posztot alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Mandiner-archív

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2022. október 23. 22:34
Gyurcsány és Dobrev egy szív, egy párt, egy kutyák, egye meg a fene öket. Hogy miért boldogtalan a magyar? A történelméböl adódóan. Az ország 1526 óta mindig is megosztott volt, a felsö réteg az idegen hatalmakhoz húzott, azokkal kötött olyan paktumokat mint: "Mi kiszolgáltatjuk nektek az országot, ha minket megtesztek a helytartóitoknak, és a kiválasztottaknak biztosítjátok a luxus-szinvolnalú életet." Mindez a köznép kárára természetesen. Ez az évszázadokig menö végzetes játék a nemzet ellen elöször Horthy alatt, másodszor Orbán alatt szakadt meg, náluk kerültek újra a nemzeti érdekek az elötérbe. Most az mellékes, hogy ez különbözö történelmi korban, különbözö politika mentén, egymástól független ideológiai motivációból történt meg. Csak ez a két ablaka van a magyar szabadságnak. Gyurcsányék most is pontosan arra pályáznak, hogy Magyarországot ismét a nagyhatalmak játékszerévé, gyarmatává tegyék, és ök legyenek azok helytartói, az évszázados nemzetgyalázó stratégia barázdáit követve. Gyurcsánnyal nem lehet egy boldog Magyarországot építeni, ahogy a törökökkel sem, a Habsburgokkal sem, Rákosival sem lehetett. Gyurcsány ugyanebben az árokban menetel. De minket magyarokat nem fog magával vinni....
BőröndÖdön
2022. október 22. 11:54
Miki,az agitprop osztályról..
egynick
2022. október 21. 20:36
Szánthó Miklós? Ne röhögtessen már a mandi.
nempolitizálok
2022. október 21. 19:26
Jól látszott 2002-2010 között, hogy a ballibsik ugatják a demokráciát. Uram-bátyám rendszer, gyakorlatilag ellenzékmentes média, tüntetéseket rendszeresen szétverik. A társadalmi párbeszéd sem működött, továbbá a kormány tájékoztatóról az ellenzéki média (1 db.) eleve ki volt tiltva. Mégis mi a fenét vannak oda ezek maguktól??? Karácsony eleve nem folytat semmilyen társadalmi párbeszédet, nincs városháza infó sem, amelyeket Tarlós hetente tartott. Ugyanannyira ugatják a demokráciát mint kormányzásuk idején.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!