Rengeteg kábítószergyanús anyagot találtak nála, letartóztatták H. Zoltán divattervezőt

2022. október 25. 06:59

Ellenzéki politikusokat és újságírót is érinthet az ügy.

2022. október 25. 06:59
null

A Magyar Hang arról ír, hogy rendőrök csaptak le H. Zoltán ismert divattervezőre október 21-én, pénteken. Hangsúlyozták, hogy a férfi lakásában jelentős mennyiségű „kábítószergyanús anyagot” találtak. A lap forrásai szerint a hatóság kiterjedt nyomozást folytat, ugyanis felmerült, hogy a divattervező kereskedett is a droggal, nemcsak fogyasztotta. Az üggyel kapcsolatban

a közéletből ismert nevek is fölbukkantak: ellenzéki politikusokról és egy újságíróról ír a lap.

Mint kiderült, H. Zoltán október 21-én reggel posztolt utoljára a közösségi oldalán. A Magyar Hang ugyan próbálta elérni, de telefonja nem volt kapcsolható. A Budapesti Rendőr-főkapitányság kérésre ennyit közölt: „Megkeresésére az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján nem áll módunkban válaszolni”.

Nyitókép: Police.hu

Összesen 189 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
becike4
2022. október 25. 13:37
Viszont Tompika nem volt hajlandó tesztet csináltatni te kis naív.
nempolitizálok
2022. október 25. 12:11
Drogos libsi. Meglepődőtt valaki?
BlancoAgilon38
2022. október 25. 11:52
A rohadt kis köcsög, remélem magával rántja az összes bűnöst. Mióta "ismerem" ezt a papagáj szindróma által szórja az észt, sose néztem vele műsort. Hányinger az egész, de látom, mikor kapcsolgatok, Bochkor jól el van vele és a minőségi fajtájával.
Trombitás Keresztély
2022. október 25. 11:50
Hamarosan Perintfalvi Ritánál vagy Pankotai Lilinél is fognak "találni" valamit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!