Nem volt itt egyeztetés, csak Orbán beteg biznisze

2022. szeptember 06. 17:04

Orbán egyetlen intésére aláírtak a kínai akkugyárnak, ezzel eladták lelküket.

2022. szeptember 06. 17:04
null
Varga Zoltán

„Aláírták! Vége a pitiáner bábjátéknak. Nem volt itt se egyeztetés, se szakértői vizsgálatok, se lakossági tájékoztatás. Semmi, csak Orbán beteg biznisze.Városunk szolgalelkű vezetői Orbán egyetlen intésére aláírtak a kínai akkugyárnak, ezzel eladták lelküket, vele Debrecen alól a vizet, talán az egészséges élethez való jogunkat is. Jegyezzük meg ezeket az öntelt arcokat. Történelmi bűn, amit elkövettek. Felelni fognak.”

Nyitókép: Facebook

Összesen 214 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Huncsi
2022. szeptember 07. 14:49
Egyébként én csak azt nem értem, hogy ki fog ebben az üzemben dolgozni? Mert a kicsit korábban elkezdett BMW gyár külföldi és hazai vezetői kétségbeesetten próbálnak toborozni munkaerőt, annyira nincs Debrecen és környékén a gyár igényeinek megfelelő képzett dolgozó... ez meg még később fog elindulni, tehát ha csak valami csoda nem történik az akkusok még sokkal rosszabb helyzetben lesznek ebből a szempontból....vagy majd a beruházó cég munkásokat is küld Kínából???
Vukovich Ferenc László
2022. szeptember 07. 13:51
Ez a barom Varga Alufóliás Zoltán már megint ontja magából a hülyeségeket. Villanyautók ugyan mitől működnek okostojás? (végzettsége állítólag politológus9
zara
2022. szeptember 07. 13:13
még sok ilyen 7.64 miliárd eurós beteg bizniszt!
Libakergető
2022. szeptember 07. 12:01
Az alusipkád felvetted? Nehogy már besugározzanak a kínai akkumulátorok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!