Csintalan Sándor a Horthy-szoborról: „Istenkáromlás, blaszfémia”

2022. szeptember 06. 13:27

Az újságíró szerint a Fideszt jobbról előzni már igen nehéz.

2022. szeptember 06. 13:27
null

Csintalan Sándor a Hírklikk Mélyvíz című műsorának vendége volt. „Egy ilyen rendszerben az emberek már rég arra vannak kondicionálva, hogy kitalálják a főnök szándékát és akaratát” – fogalmazott az újságíró.

Korábban írtunk róla, hogy a Mi Hazánk Horthy-szobrot avatott Dúró Dóra parlamenti irodájában. Erről Csintalan így nyilatkozott: „Evidens, hogy mit szólok egymillió magyar ember haláláért felelős tömeggyilkos szobrához a parlamentben – istenkáromlás, blaszfémia”. 

Csintalan szerint a Fideszt jobbról előzni már igen nehéz. „Ez a kis nyilas párt is csak néhány ponton és szimbólum erejéig radikálisabb, mint a Fidesz. Ez utóbbi ráadásul a hatalomból játszik” – fogalmazott az újságíró.

A teljes beszélgetést ide kattintva nézheti vissza.

Nyitókép: Klikk TV

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szürkeSzarvas
2022. szeptember 11. 08:12
A Sanyiból kitört a gyűlöletzsidó. Hej,dalias idők! Amikor még a Kósáné Kovács Magda nénit "tolta",mint a miFerik apukája a lopott biciklit!
Krupp Skya
2022. szeptember 08. 06:22
Igazad van sanyi bácsi, az ellenségnek soha nem tetszik a legyőzöttek szobra. Képzeld el egy töröknek hogy tetszene egy Bornemissza szobor, vagy egy antialkoholistának egy Horn, vagy Gyurcsány szobor. A sanyi nem véletlenül kis betű, mert te annyira jelentéktelen vagy hogy nem éred meg a kapszlukot.
ivanoohe
2022. szeptember 07. 08:14
Te nyomorult féreg. Csinálj magadnak kistesót !!! Te szarkupac
Europai.
2022. szeptember 06. 21:57
Kellett ez neked Csintalan?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!