Karácsony: Jön velünk szembe egy elképesztő lavina, mi meg állunk és nézünk

2022. szeptember 16. 09:03

Az energiaválságról beszélt a főpolgármester az ATV-ben.

2022. szeptember 16. 09:03
null

Az ATV Egyenes Beszéd című műsorának vendége volt Karácsony Gergely.  A téma főként a kibontakozó gazdasági és  energiaválság volt. A főpolgármester szerint nincs érdemi párbeszéd a megoldásról, pedig most lenne rá a legnagyobb szükség, ugyanis azok a gyakorlatok, amiket eddig az önkormányzatok követtek a jövőben biztos nem működnek. Hozzátette: nem feltétlenül pénzügyi segítséget, sokkal inkább összehangolt munkát szeretne a Magyar Önkormányzatok Szövetsége, amelynek egyébként Karácsony társelnöke.

„Jön velünk szembe egy elképesztő lavina, mi meg állunk és nézünk” – mondta Karácsony, aki leszögezte: nem fogja lekapcsolni Budapest közvilágítását.

Karácsony úgy gondolja, hogy a következő pár hónap az ársapkák szempontjából kulcskérdés lesz. Szerinte, ha az árak európai szinten nincsenek megfogva, akkor ez egész Európában probléma lesz.

„A javaslat érdemi része, hogy üljünk le egy asztalhoz és beszéljük meg, hogyan fogunk túlélni” – javasolta a főpolgármester.

Nyitókép: atv.hu

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ThunderDan
2022. szeptember 17. 11:03
Tökéletes önjellemzés. (Annyit oersze még hozzá kellett volna tenni: "A lavinát javarészt az elvtársaim indították el és görgetik egyre serényebben.")
konfucius
2022. szeptember 16. 21:57
Hát akkor nosza, lépj ki onnan. A hivatali kulcsot majd add le a portán. Hagyd, hogy olyan csinálja, aki nem szarja össze magát ijedtében, ha meglát egy (amúgy saját maga által kreált) nehézséget.
yazoo.tributary
2022. szeptember 16. 13:43
Egyszer már elbaszta a villamos, mert akkor is csak állt és nézett. Most meg szintén mástól várja a megoldást. Degenerált idióta.
Seniormerga
2022. szeptember 16. 12:35
"Jön velünk szembe egy elképesztő lavina, mi meg állunk és nézünk!" Kedves Geri-Xmas! Tökéletesen leírtad a TE mindennapos üzemmódodat! Életedben nem tettél még keresztbe egy gazszálat sem, jöjjön szembe akármi is, csak állsz és nézel azzal az okos cociológus szemeddel, mint egy jóllakott óvodás, aki vár a pelenkacserére, nem értve azt, hogy mi is zajlik körülötted.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!