A kata ügyében tüntet a Momentum

2022. július 13. 18:24

Felszólal Para-Kovács Imre és Gelencsér Ferenc Momentum-elnök is.

2022. július 13. 18:24
null

 Tüntet a Momentum szerda este a Parlament előtt a kata módosítása miatt. A 18 órakor kezdődött esemény szónokai:

Szabó-Szontágh Luca, improvizációs színész és tréner

Tompa Andrea, író

Para-Kovács Imre, újságíró (képünkön)

Ésik Sándor ügyvéd, a Diétás Magyar Múzsa főszerkesztője

Gelencsér Ferenc, a Momentum elnöke

 

A tüntetés közvetítése

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
madar299
2022. július 13. 20:59
Én már nyugdíjas vagyok , bérből és fiz.ből éltem, tőlem mindent és mindíg levontak, Bokros még a családi pótlékunkat is elvette 1996 . A KATA-hoz érdemben hozzászólni mem tudok, de azért tisztelettel megkérdezem - fodrász - autószerelő - kőműves -fogorvos . . . adott már számlát v.kinek ? Én ezektől számlát még soha nem kaptam , de édesanyám halálakor a tem. vállalkozótól /aki mellesleg polgármester/ a készpénz 10 %-áról kaptam számlát /mert őket ellenőrzik mondta/, aztán jött a közjegyző /becsukta az ajtót hogy a kolléganői ne hallják amit mond/ a kp. 60 %-ról adott számlát, pedig nekik kellene őrködniük a társadalmi igazságosság felett ! Meggyőződésemmé vált hogy Magyarországot a bérből élők viszik a hátukon, nem tudok olyat állítani hogy tisztességes Magyar vállalkozó, mivel eddig még nem találkoztam ilyennel. Így vagy úgy de mindegyik igyekezett átverni ! Egy nagy multinál dolgoztam aki 25 % bért fizetett mint azt odahaza /Németország/ tette volna , de ha valamiben megegyeztünk akkor azt legalább betartotta. Szóval két út áll előttünk , az egyik az alkoholizmus a másik út járhatatlan.
kaltran
2022. július 13. 20:37
para-kovács elvtárs, én mikor azt érzékelem, bajszom egy darabja a pofámba ló, menten levágom. Neked lóg a bajaszod a pofádba mint egy pöcs. jó étvágyat.
Namond
2022. július 13. 20:13
Ez a csavargó kinézetű pasi Para-Kovács Imre, újságíró? Hát, para lenne holdfogyatkozáskor találkozni vele.
pumuklik
2022. július 13. 20:10
A képen egy moslékos homlesz?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!