Márki-Zay megbeszélte az amerikaiakkal, hogy a magyar kormány elszigetelődik Nyugaton

2022. június 30. 09:43

Az ellenzék volt vezérét az amerikai ügyvivő hívta meg.

2022. június 30. 09:43
null

Amerikai barátainkkal és Amerika barátaival ünnepeltünk tegnap az Egyesült Államok budapesti ügyvivőjének meghívására – számol be Facebook-oldalán Márki-Zay Péter. Az ellenzék volt miniszterelnök-jelöltjét Marc Dillard ügyvivő hívta meg.

„A Függetlenség Napja, az Egyesült Államok születésének évfordulója lakalmából gyűltünk össze. A beszélgetések során természetesen szó volt a magyar-amerikai kapcsolatokról, így arról is, hogy a magyar kormány egyre jobban elszigetelődik Nyugaton” – ad beszámolót Márki-Zay.

Nyitókép: Márki-Zay Péter Facebook-oldala

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ebalint
2022. július 01. 07:20
Gazember, hazaáruló..., és még büszke is rá.
Hangillat
2022. június 30. 17:53
A Függetlenség Napja július 4-én van. Orbán úgy elszigetelődött, mint Tihany. A félszigettel.
lofejazagyban
2022. június 30. 14:29
ez az ütődött makizaj csak Mo-n szigetelődött el, de nagyon. A Patás a héten már kétszer megbukott, és megvolt a fidesz Sztálingrádja is.
Dezsőke
2022. június 30. 14:07
ez komoly jelzés - egy esetleges (külső támogatással ) puccs előkészítése is lehet... észnél kell lenni, Márki bármire kapható
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!