Bebetonoztak egy macskát egy felújítás során

2022. június 19. 16:45

Sikerült kimenteni az állatot.

2022. június 19. 16:45
null

Egy macska életéért küzdöttek a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat munkatársai, akiknek egy felújítás során bebetonozott macskát kellett kiszabadítani. Mint Facebook-bejegyzésükben írják, nem rosszindulatból, hanem véletlenül a felújítás során nem figyeltek arra, hogy egyetlen macska se maradjon azon a helyen, ahol egy macskakolónia bújt meg. Az önkéntes őrzőknek tűnt fel az etetésnél, hogy az egyik macska hiányzik.

Ekkor derült fény arra, mi történt. Itt kapcsolódtak be a mentőszolgálat munkatársai, akiknek sikerült feltörni a bejáratot, és így ki tudták menteni a csapdába esett állatot. 

Nyitókép: Facebook

 

 

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olvass
2022. június 20. 15:14
A kandúrt nem Kelemennek hívták?
Hájas Gerzson a hitlerszakértő
2022. június 20. 13:50
Ki nem szar le egy macskát? Bárcsak több döglött volna meg
Szvv
2022. június 20. 09:09
Megérdemelné a világ, hogy eltünjenek az állatok. A sok seggarc meglepodne pár dolgon hirtelen.
Szvv
2022. június 20. 09:05
Én az összes faszkalapot betonoznám be, akik azt hiszik ők az isten f@sza, nekik joguk van bármihez, de a nevét se tudja helyesen leírni annyira segghülye.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!