Szimbolikus üzenete van annak, hogy kik léptek fel Novák Katalin beiktatásán

2022. május 14. 07:01

Roma kiválóságok, tehetséggondozás, nagycsaládosok, határon túliak – egyértelmű értékválasztás a szombati beiktatási ünnepségen.

2022. május 14. 07:01
null

Szombat délelőtt kezdődik Novák Katalin, Magyarország első női köztársasági elnökének beiktatása.

Az eseményt, valamint a beiktatáshoz kapcsolódó rendezvényeket a Mandiner végig élőben közvetíti majd.

Ide kattintva követheti velünk a ceremónia eseményeit.

Szimbolika – határon túli magyarság, nagycsaládosok, kisebbségek, tehetséggondozás

Az ökumenikus istentiszteletet követően a Kossuth téren beszédet mond Novák Katalin. Ezután a roma származású világhírű zongoraművész, Balázs János zenél majd tanítványaival, illetve hármas ikrei születése óta először lép fel nagyközönség előtt a délvidéki Rúzsa Magdi. Kiemelt érték a tehetséggondozás, amelynek üzenetét az Angelica leánykar közvetíti a színpadon.

 

Fotó: Vermes Tibor/Mandiner

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
evoque
2022. május 14. 21:04
Fujjj mennyi mocskos kommunista írogat ide.
Rácz Gabriella
2022. május 14. 20:48
NK választása jónak tűnik. Milyen gondolkozás az, hogy a kisebbségeket állandóan lenéző hangnemben emlegetik a magukat nagy demokratáknak nevezők ? Csak a szavak szintjén demokraták.
A Hatos
2022. május 14. 19:18
Nagyon aktívak voltak ma az ellenzéki kommentelők. Ennyire fájt nekik a beiktatási ceremónia? Erőt, egészséget Novák Katalinnak a munkájához
luigiii
2022. május 14. 12:41
"Szimbolika – határon túli magyarság" Pontosan, ez 12 éve csak szimbolika. Szavazónak jók, amúgy meg el lettek árulva. Szégyen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!