Politizálni kezd a színész Nagy Ervin, ha megint nyer a Fidesz

2022. április 03. 21:29

Nemrég azt mondta: egyelőre nem látja magában a potenciált ahhoz, hogy elnök legyen, mint Volodimir Zelenszkij.

2022. április 03. 21:29
null

Belép a politikába Nagy Ervin színész, ha ismét a Fidesz nyer – ezt mondta a Partizán eredményvárójában. A propeller.hu cikke szerint úgy fogalmazott:

„Nem gondolom azt, hogy ezek a folyamatok hosszú távon tarthatóak. Nem szeretném, ha az országomnak a becsületét végképp eljátszanák Nyugat-Európában” mondta színész, aki nemrég azt mondta: egyelőre nem látja magában a potenciált ahhoz, hogy elnök legyen, mint Volodimir Zelenszkij.

Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Julio Munoz

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Papamaci1957
2022. április 04. 11:41
A legutóbb is egy szinész akart politikát csinálni: Hendrik Höfgen. És hova jutott?
Kala pál
2022. április 04. 08:05
Tivadaj bácsi is politizálni kezdett amikor kiapadt a humor forrás. Ez is arra az útra téved, eszükbe sem jut: kétkezi munkából is meg lehet élni!
bakter80
2022. április 04. 07:53
Ripacs görény!
Lebugyibedákovics
2022. április 04. 07:29
És ervin bohóc színrelép... Kíváncsi leszek melyik hadszíntéren tűnik majd fel a nagy p(..)ci bubus, hiszen színésznek harmat gyenge, az emberi jellemnek igencsak híján levő, maki zay-i idegrendszerrel vetekedő szerzet... Mondjuk jó iskolája, jó tanárai voltak a Katona József színházban, ami a liberális fertő tárháza... Ezek nem, bogy fognák a sátorfájukat egy bukás után, hanem még többen másznak elő az árnyékból.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!