Giorgia Meloni szerint kiválóak a kapcsolatai Orbán Viktorral

2022. április 25. 13:47

A Fratelli d'Italia elnöke úgy véli, még több találkozóra és közös munkára is sor kerül majd a Fidesz és a pártja között.

2022. április 25. 13:47
null

Giorgia Meloni, a Fratelli d'Italia párt elnökének állítása szerint három hónapja nem beszélt Matteo Salvinivel, az Északi Liga olasz párt vezetőjével. A jobbközép feszültsége már egy ideje kézzelfogható Olaszországban. Meloni elmondta, hogy kiválóak a kapcsolatai Orbán Viktor, magyar miniszterelnökkel. Meloni egy olyan európai párt elnöke, amelynek tagjai vannak Kelet-Európában, de ezek az országok máshogy gondolkodnak az orosz-ukrán konfliktusról, mint Orbán. Ezt a tényt Meloninak figyelembe kell vennie.

Orbán pártja, a Fidesz elsöprő többséggel nyert a magyar választásokon. Meloni szerint még több találkozóra és közös munkára is sor kerül majd a Fidesz és a Fratelli d'Italia párt között.

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kucsifritin
2022. április 30. 21:37
Szerintem a csajnak bejön Orbán. Van egy videó arról, mikor Orbán náluk járt, és nagyon cuki pillantásokat vetett rá, kábé, mint egy görög istenre. De lehet, hogy nem igaz, és csak annyi a sztori, hogy meg fog jönni, és romantikus állattá váltam.
jánosbácsi
2022. április 25. 19:35
Orbán Viktor a lépcsőn. Oda való.
Kiscsillag
2022. április 25. 19:19
Orbán Európa legsikeresebb politikusa.
Dezsőke
2022. április 25. 18:59
bombázó
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!