Vassurányban rendkívüli dolog történt a gyermekvédelmi népszavazáson

2022. április 06. 13:25

Nyertek az igenek. Méghozzá fölényesen.

2022. április 06. 13:25
null

A vassurányiak elsöprő többsége igennel válaszolt a gyermekvédelmi népszavazás kérdéseire – szúrta ki a nyugat.hu.

A Vas megyei faluban érvényes lett a népszavazás, a falu lakóinak kilencven százaléka pedig igennel válaszolt a feltett kérdésekre.

A lap megkereste Vassurány polgármesterét, Forrai Dánielt, aki azt mondta, hogy mindenkinek a saját döntése, hogy mire szavaz. Szerinte a falu lakóinak az az egyetlen valóban közös akarata, hogy Vassurány fejlődjön, de Forrai szerint a népszavazás eredménye ezt nem befolyásolja.

A nyugat.hu megjegyzi, hogy a Vas megye 2-es választókerületet, ahol Vassurány is található, simán elvitte a Fidesz jelöltje, Ágh Péter, aki a faluban is begyűjtötte a szavazatok 69 százalékát.

Nyitókép: Google Maps

Összesen 140 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Illieral
2022. április 09. 10:27
@Valaki ügyesen félretájékoztatta az ottaniakat.@ Amíg van az országban 1-2 millió funkciónális analfabéta addig ez lesz. Vagy el se olvasták a kérdést, mindenképpen szánalmas. Sajnos ennyit is érnek a népszavazások, meg kell mondani a tv-ben, mint kell választani, mert magukól nem tudják eldöntnei a népek...
Paskai
2022. április 07. 07:38
Szerintem szövegértési problémáik voltak.
Krupp Skya
2022. április 07. 06:35
Én nem csodálkozom rajta. Márki Zaj is megmondta, hogy a vidékiek gombával etetett trágyák. Ma nálunk gombapörkölt lesz.
Sincero
2022. április 06. 21:58
Azt el kell ismerni, hogy a népszavazás kérdéseit sokkal egyszerűbben, közérthetőbben is fel lehetett volna tenni... Vagy akár piktogramos módon... Kést rajzolni a kislány kislány mivolta fölé és a kisfiú kisfiú mivolta fölé...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!