Niedermüller Péter se nem tudja, se nem érti, hogy mi történt vasárnap

2022. április 04. 21:29

Kijelentette még azt is, hogy számára remény és biztatás ez a szavazás.

2022. április 04. 21:29
null

Niedermüller Péter a Facebook-oldalán kijelentette, hogy nem érti és nem is tudja, hogy mi történt tegnap – vasárnap – ebben az országban. Ahogy fogalmazott:

Hogy tegnap mi történt ebben az országban, azt nem tudom, nem értem”.

Megállapította, hogy számára ez a szavazás a „remény és bíztatás”, mivel Oláh Lajos győzött. Mint ismeretes, a 2022-es választáson végül a Fidesz több parlamenti mandátumot szerzett, mint 2018-ban.

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Összesen 173 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jetta84
2022. április 07. 08:07
Oláh Lajos győzött egy olyan helyen amihez nem sok köze van.Debrecenben indult nem is olyan régen, csak hát ott nem sok babér termett neki, hiába kavarta a sz.rt .Budapest az más ott minden baloldali gyökértelen vesztest megválasztanak, úgy hogy semmi köze ahhoz a körzethez, gratuláok!
Julius68
2022. április 05. 23:16
Kösz Péter igaz, hogy nem tiéd a pálma, de neked is elévülhetetlen érdemed van a Fidesz kétharmadában. Na és, hogy miért, hát szerencsére ez se te se a társaid nem értik.
Attologic
2022. április 05. 22:27
Peti, segitek. Figyelj csak! Az tortent hogy a nep valasztott. Merlegelt es a vegen valasztott. Mindenki meg volt hivva, mindenki tollat ragadhatott, mindenki sajat tudasa es zzabad akarata szerint ixelt. Figyelj Peti! Mondom hogy ertsd, az tortent hogy valasztott, elmagyarazom akkor ugy, dontott az orszag ki fogja a kapitanyi kormanykereket. Figyuzz Peti. Felfogtad? Na meg szerencse. Aszittem irjam le ujbol...ugyanezt.
Jooee
2022. április 05. 22:11
Mit nem lehet érteni? El lettetek zavarva a picsába, ahová valók vagytok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!