Kálmán Olga az ereszcsatornát kéri számon Németh Szilárdtól

2022. március 20. 07:26

A fideszes politikus poénjára sajátos válasz érkezett a volt műsorvezetőtől.

2022. március 20. 07:26
null

Németh Szilárd nemrég támogatásáról biztosította a Fidesz őrtilosi jelöltjét, történetesen egy villanyoszlopra mászva, nyilván viccből, talán egy hirtelen ötlettől vezérelve, és az erről készült képet meg is osztotta Facebookon.

A fotóra reagált a volt műsorvezető, jelenlegi DK-s Kálmán Olga, aki rejtélyes okból, miután megosztotta Németh Szilárd tárgyalt fényképét, a következőt gondolatot fogalmazta meg közösségi oldalán:

„Ereszcsatorna nem volt a közelben?”

A dékás politikus nyilván Szájer József esetére utalt, de hogy mindez hogy jön ide, azt az olvasóra bízzuk.

Kép forrása: Facebook

***

Április első vasárnapján újabb négy évre határozzuk meg az ország sorsát, hazánk minden magyar állampolgára eldöntheti milyen irányba tartson közös utunk.

Az elmúlt 30 évben nem foglalkoztatta a politika? Esetleg még nincs is személyes tapasztalata a rendszerváltás utáni időszakból? Vagy csupán szeretné hazánk jelenlegi helyzetét reálisan látni, mielőtt döntést hozna saját és gyermeke jövőjéről? A Mandiner Választási Különszáma erre kínál lehetőséget!

A Mandiner Választási Különszámát ezekben az üzletekben vásárolhatja meg! 

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2022. március 21. 11:35
A csatorna ott van lerakva a villanyoszlop tövében. Most kicsit át van alakítva, erősebb, és vállról indítható rakétacső lett belőle. Én tartózkodnék a nemi jelleg, hajlam ítélgetésétől. Sem a heterofób sem a homófób, sem az ufóbb nem megy nálam. De ne rángassa szét a kabátot sem az Andrássy úton, se a Margitszigeten.
fogas paduc
2022. március 21. 11:28
Irigykedik? Olga néni! Nyugodjon meg, magára senki sem akarna felmászni...
nyugalom
2022. március 20. 16:45
Szolga egy proli provokatőr! Önalló gondolata meg nem volt, viszont ezért jól fizeti hugyosgeli!
llnnhegyi
2022. március 20. 14:56
Dagadt komenista ribanccá nőtte ki magát Kálmán Olga! Kálmán Olga and Dobrev Klára a Pa-dö-dő másaik!! By By nagyseggű,nagypofaju komenista maradványok, riherongyok! Buktok április elején!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!