A Fidesz-KDNP győzelmét valószínűsítik a közvélemény-kutatók

2022. március 28. 14:34

110 és 120 közötti mandátummal kalkulálnak a szakértők.

2022. március 28. 14:34
null

A Nézőpont Intézet Ki nyer ma? című hétfői budapesti konferenciáján Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet vezetője úgy fogalmazott, hogy „aki szeriőz közvélemény-kutató, az Fidesz-előnyt és -győzelmet lát”. Azt viszont egyetlen cég sem gondolja, hogy a Fidesz kétharmaddal nyerne, „tehát lesz minek örülni a baloldalon is” – tette hozzá.

Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója közölte:

kalkulációik „110 és 120 közötti Fidesz-mandátumot mutatnak”.  

„Elég szép Fidesz-előny látszik” 

Barthel-Rúzsa Zsolt, a Századvég Közéleti Tudásközpont Alapítvány elnökhelyettese kijelentette: „elég szép Fidesz-előny” látszik, „egyértelműen Fidesz-KDNP győzelmet várunk az egységes ellenzékkel szemben”. 

Nagy Dániel, a Nézőpont Intézet közvélemény-kutatási igazgatója azt mondta: mérésük szerint, a biztos szavazókat vizsgálva

a Fidesz-KDNP listája 47, a baloldali közös lista pedig 42 százalékot kap.

(MTI)

Nyitóképen Orbán Viktor miniszterelnök beszéde előtt a Kossuth téren Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antiochia
2022. március 28. 21:52
Sajnos, a Fideszt mindig felül mérik...
tron
2022. március 28. 17:49
Még ők is : https://taktikaiszavazas.hu/valasztas2022
btete
2022. március 28. 17:21
Hiába nyer Orbán szorul a hurok a nyaka körül. A V4 vergődik és mi lesz ha jövőre Tusk nyer Kaczinsky megy a levesbe. Le Pen és Salvini szintén mennek a levesbe marad Putyin.
Dezsőke
2022. március 28. 15:44
JÖVŐTLEN JÖVŐ AVAGY MIÉRT NEM SZAVAZHATUNK AZ ELLENZÉKRE Mindannyian tudjuk, hogy az ellenzéket megválasztása esetén az Unio bábként mozgatná, érdekeinek megfelelően. Mivel pedig érdekei, birodalmi törekvései ellentétesek a nemzeti érdekekkel, az ellenzéket nem támogathatjuk. Nemzeti érdekeink, értékeink, jövőképünk, nemzetünk, magyarságunk megőrzése minden más idegen érdeket felülír. Nem lehetünk idegen gazdasági érdekeket kiszolgáló fogyasztók, sokkal inkább továbbra is szabadok, magyarok, keresztények, zsidók vagy bármilyenek maradnánk, ahogyan eddig. Mert ez a mi utunk a szabad magyarok útja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!