A Heti Hetes egykori sztárjai Z. Kárpát Dániel karlendítéséről is hallgatnak

2022. március 15. 08:54

Farkasházy Bohárnak: „Magának jó humora van”. Bohár Farkasházynak: „Akkor ez egy különbség köztünk”.

2022. március 15. 08:54
null

Amint arról korábban beszámoltunk, a Heti Hetes egykori sztárjai már nem emelték fel a szavukat a fasizmus ellen, amikor Márki-Zay fasisztázós és kommunistázós mondatairól kérdezte őket Bohár Dániel. A riporter újabb kört futott Havas Henrikéknél, ezúttal Z. Kárpát Dániel karlendítése volt a téma.

Nemcsak a Heti Hetes „nagyjait” kereste fel a riporter. Falusi Mariann úgy fogalmazott: „Nagyon örülök, hogy ezzel szórakoztatjátok magatokat. Én is felszoktam emelni a jobb kezem vagy a bal vagy a f*szom tudja melyik a náci karlendítés. De ez nem annak tudható be, hanem hogy az ember működteti a tagjait.

Szerintem szánalmas dolog, amikor belemagyaráz bárki bármibe bármit.

Havas Henrik szerint normális ember nem áll Bohár Dániellel szóba, majd megjegyezte önmagáról: ő egy normális ember.

Én most nem szeretnék ezzel az üggyel foglalkozni

– vonakodott Hajós András

Farkasházy Tivadar csak annyit mondott a telefonba: „Magának jó humora van”„Akkor ez egy különbség köztünk” – csapta le a labdát a riporter.

A 444 főszerkesztőjét, Uj Pétert is megkérdezte Bohár az ominózus videóval kapcsolatban.

Fogalmam sincs, hogy mit csinált Z. Kárpát Dániel, nem is láttam.

Hozzátette: „Mint tudjuk azért, ezt a karlendítéses dolgot a Fradi-tábortól Csurka Istvánig nagyon sok mindenben próbálták már nagyon sok helyen”. Bohár Dániel gyorsan reagált: „Úgy tudom a Fradi-tábor nincs a közös ellenzéki listán”. „Nincsen valóban” – zárta a párbeszédet a 444 főszerkesztője.

A párbeszédekről készült videót itt nézheti vissza:

 

Fotó: Facebook

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Maflás
2022. március 17. 06:29
A heti gennyestől ugyan mit várunk, hiszen jól megvoltak fizetve az aljas műsorukért, egyszer próbáltam megnézni, mivel azt mondták a hülye emberek, hogy milyen jó műsor, de nekem két perc után hányingerem volt attól. Április 3.-a után gondoskodnunk kell a heti gennyes, kommunista-fasiszta, mert azok, hogy a gondoskodásunk eredményeként éhen dögöljenek, és hogy a maradék rongy életükben, habzó szájjal nézzék végig agonizálva a polgári kormányzás eredményeit, ami nekik a méreg, mely felemészti őket, amit nagy örömmel, és megelégedéssel fogok, fogunk végignézni.
Belakiss
2022. március 16. 10:34
Az egész szánalmas. Bohár makogása is és az interjúvoltak önellentmondásossága úgyszintén.
Bájron
2022. március 15. 14:25
Ezek sztárok??? ugyan, média szarkupac ok!
csak ésszel
2022. március 15. 14:00
Jobb ha későn derül ki egy emberről, hogy milyen, mint sohanapján.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!