Rendőrön akart bosszút állni egy férfi, tévedésből más autóját rongálta meg

2022. február 08. 21:14

A rongáló azután kötött ki a rendőrségen, hogy egy kecskeméti templomban részegen randalírozott.

2022. február 08. 21:14
null

Bevittek a rendőrségre egy férfit, miután részegen randalírozott egy kecskeméti templomban. Kihallgatása után autókat rongált meg a rendőrség épületénél. Mint kiderült, azt hitte, hogy a kocsi az őt kihallgató rendőr autója, ezért letörte a jármű visszapillantó tükrét, 172 ezer forintos kárt okozva. Ezután sem állt le, egy másik közeli utcában parkoló kocsihoz ment, és annak a jobb oldali tükrét is összetörte. Az újabb rongálással egy másik, szintén rendőr sértettnek 85 ezer forintos kárt okozott. 

Kétszer is rosszul tippelt, a rongálás két sértettje nem azonos azzal a rendőrrel, aki a férfit gyanúsítottként hallgatta ki. A szabadlábon védekező elkövetőt az ügyészség kétrendbeli rongálás vétségével vádolja.

Nyitóképünk illusztráció. Fotó: Michal Fludra / NurPhoto / AFP

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Forgalmazó
2022. február 08. 22:26
A régi rendszer jobb volt ennél a demokratikus libsi mindentszabad ami embertelen demokráciánkba. A régiben a rendőrök bevitték a majmot és agyj neki. Eredmény az, hogy többet eszébe sem jutott a rongálás a köcsögnek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!