Karácsony nem fog az agglomeráción kívül kampányolni

2022. február 04. 12:39

Szerinte mind a 18 fővárosi körzetet az ellenzék nyeri.

2022. február 04. 12:39
null

Az ellenzéki összefogás az április 3-i parlamenti választásokon mind a 18 budapesti választókerületben győzni fog, tartja az ezzel kapcsolatos korábbi fogadását – derült ki a főpolgármester szavaiból egy pénteki budapesti háttérbeszélgetésen az ATV.hu tudósítása szerint.

 A főpolgármester úgy véli, hogy az ellenzék képes lesz győzni az összes fővárosi agglomerációs választókörzetben is, még a leginkább billegőnek tartott váci és szentendrei körzetet is nyerhetőnek tartja. Összességében arra számít, hogy nagyon szoros lesz a választás végeredménye, elemzése szerint a 106 egyéni választókerületből biztosan 40-40-et hoz az ellenzék és a Fidesz is, a fennmaradó 26-ot tartja kétesélyesnek.

Hozzátette: a választási kampányban ő főként a fővárosban és az agglomerációban fog kampányolni az ellenzéki jelöltek mellett.

Karácsony szerint jó esély van arra, hogy pártjának, a Párbeszédnek legalább 5 parlamenti képviselője lesz a választások után, így önálló frakciót tudnak majd alakítani az Országgyűlésben.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palmimi85
2022. február 05. 01:32
Megint talált okot, hogy ne dolgozzon... Remek! Ez a faszkalap tökéletesen megfelelne egy munkakerülésügyi államtitkári poszton. Én ennyi fizuért megpróbálnám legalább a látszatot megőrizni.
Robertoo
2022. február 04. 20:42
De, hát miért hagyta abba? A lottó számok? ....... Az smafu?
Járványfigyelő
2022. február 04. 19:41
És az "agglomeráción belül" ugyan mi oka lenne kampányolni? Nem szóltak neki, hogy önkormányzati választás majd 2024-ben lesz? (sajnos csak akkor..)
Daily
2022. február 04. 16:43
Persze hogy nem kapmányol agglomeráción túl bringával kéne oda eltekernie. Jó lesz oda az internet is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!