Országos listát állíthat Gődény György pártja

2022. február 22. 13:39

Megvan a minimális 70 nyilvántartásba vett jelöltje a Gödény György nevéhez kötődő Normális Élet Pártjának (NÉP).

2022. február 22. 13:39
null

A Nemzeti Választási Iroda oldalán megjelent adatok szerint a pártnak 71 egyéni jelöltjét vették eddig nyilvántartásba. Az egyik nyilvántartásba vett jelölt maga a gyógyszerész végzettségű Gödény György, aki a párt nyíregyházi központú Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei 1-es választókerületében lehet képviselő-jelölt. A Fidesz ebben a választókerületben Szabó Tündét indítja, a baloldal pedig a jobbikos Lengyel Mátét.

Gödény György a koronavírus-járvány kezdete óta vírusszkeptikus álláspontja miatt került be a hírekbe. Még szeptemberben kapott tárgyalás nélkül egy év felfüggesztett börtönbüntetést rémhírterjesztésért, de nem fogadta el a bíróság végzését,  tárgyalást akar. 2021 tavaszán pedig illegális tüntetés szervezése miatt kapott több millió forintos büntetést.

Nyitókép: YouTube

 

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Isti182
2022. február 23. 14:15
Örülök, hogy végre egy párt direkt, elsősorban a kovidizmussal szemben, esélyt kap a parlamentbe jutásra. Remélem, sokan fognak rászavazni. Akinek nem tetszik, az majd másra szavaz, mocskolódni nem kellene. A korábbi, sikertelen politikai múlt nem lehet ok a lefitymálásra, az elsikkasztott milliókról meg annyit: nyilván, börtönben ülne, ha igaz lenne. Az 500 aláírást pedig nem könnyű összeszedniük, mert sokan - ki tudja miért, állítólag - helytelen adatokat adnak meg. (Amint az itt is látszik, sok az ellendrukker.) Szóval, ők is küzdenek vele. De minthogy sok ember látja (már), hogy e járványosdi kapcsán hogy megvezetnek minket (média, politikusok, "szakemberek"), van esélyük képviselni ezeket az embereket. Hajrá!
zovirax
2022. február 23. 09:09
Na ez már a vég...honnan vettek ezek ennyi agylotty szavazót...?!
Gyzoltan
2022. február 23. 08:04
Valaki felsorolná a rövid listát? -hogy alakuló közéletünkben ki az, aki nem zsidó?!
SwordFish
2022. február 23. 08:03
Hajrá, Doktor Gődény! Önökre szavazok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!