Dés László: Aki elítéli a kormánypártokat és harcol ellenük, az szereti a hazát

2022. február 11. 07:47

Az előadóművész Szabó Tímea kampánynyitóján magyarázta el, hogy a grund melyik oldalán áll a Fidesz és az ellenzék.

2022. február 11. 07:47
null

Amint arról korábban beszámoltunk, Dobrev Klára szerint Orbán Viktor csak annak köszönheti a hatalmát, hogy erőszakkal, diktatúrával próbálja megtartani. Ezeket a gondolatokat Szabó Tímea kampánynyitó rendezvényén osztotta meg a publikummal. Dés László zárta az eseményt két dallal.

Most többet beszélt, mint énekelt – olvasható a telex beszámolójában. „Sajnos ez a kormánypártnak nevezett konglomerátum (…) kisajátította a hazát, a haza fogalmát és a hazaszeretetet.

Azt hiszik, hogy aki szereti őket, az szereti a hazát. Pont fordítva gondolom. Aki nem szereti, elítéli őket és harcol ellenük, az szereti ezt a hazát.

A grund mindannyiunké, csak nem mindegy, hogy ki az, aki ezt igazán szereti, és igazán a grundért küzd, vagy sajnos valamilyen félreértésből a grund ellen” – fogalmazott a Kossuth és Liszt Ferenc-díjas előadóművész.

Fotó: Facebook

Összesen 155 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bito67
2022. február 13. 10:27
Azt nem kétlem ,hogy szeretik a hazát, de amit csináltak, s ma is tesznek az rossz magyarországnak, a magyaroknak.Eladják ,kifosztják, csalnak,s lejáratnak. A vörös arisztokratákat véded kedves László! Szerintem baj van a tisztán látásoddal!
Andreas1970
2022. február 13. 06:57
Az Orbannak igaza van abban, hogy Magyarorszag es a magyar nep mindig szegeny marad, amig a kulfoldi befektetok kiviszik az orszagbol a megtermelt javak 80-90%-at. Orban ezert akarja, hogy Magyarorszag kulfoldi befektetove valjon, hogy ugyanugy hazahozhassa az ott megtermelt javak 80-90%-at. Amig ez a merleg nem egyenlitodik ki, Magyarorszagnak es a magyar nepnek eselye sincs kitorni a szegenysegbol, u.i. orszagok kozotti kizsakmanyolas van. A Meszaros Lorinc nagy valoszinuseggel az Orban, vagy talan helyesenben az egesz Magyarorszag stromanja, akin keresztul Orban/Magyarorszag kulfoldon terjeszkedik. Orban u.i. nem vallalkozhat se maga es se a Magyarorszag neveben, de igy keruli meg a torvenyeket. Meszaros csak egy bab, szo szerint semmihez nem erto ostoba figura. A Meszaros vagyona gyakorlatilag aMagyarorszag vagyona, es en arra varok, hogy ezt a vagyont hogy fogja Orban, ill Meszaros a hazanak visszaadni. Szerintem Orban elobb hazafi, mit tolvaj, es amit tesz azt Magyarorszagert, ill. a magyar nepert teszi. Ez ugyan ennek a vagyonnak az allamnak valo vissaadasaig csak hipotezisnek tunik, de ha megtortenik, akkor latja meg mindenki, hogy Orban egy igazi hazafi, ha viszont nem, akkor csak egy elitelendo tolvaj.
Sibelius
2022. február 12. 12:15
Gyurcsány a szájára nem vette ezeket a szavakat: haza, nemzet, tisztelet, becsület, korábban. Érdekes hogy amióta a Fidesz kormányoz azóta Gyurcsány és a haverjai is elkezdték használni ezeket a szavakat. Kérdésem, melyik az őszinte? Az amikor ki se ejtették a szájukon, vagy az amit most tesznek? Dés? Haza???? Ennek?????
Csendőr
2022. február 12. 10:37
Van aki a VÖRÖS ingesek oldalára áll!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!