A „nagy találkozás”

2022. február 04. 10:44

Amikor Soros György találkozik Ceausescu szellemével.

2022. február 04. 10:44
null
Zsigmond Barna Pál

„Erdélyben is elindult a baloldali aláírósdi, néhány balos értelmiségi a Fidesz ellen próbál uszítani. Ez is azt mutatja, hogy mekkora a tétje az idei magyarországi választásoknak.

A nemzetközi Soros-hálózat hívei Kolozsváron és Marosvásárhelyen is mozgósították maroknyi csapatukat, Orbán Viktor ellen hergelnek és arra is buzdítanak és gyűjtenek aláírásokat, hogy a határon túli magyarok ne vegyenek részt a választásokon.

Amikor a felsorakoztatott érveiket olvassuk, azokat semmi nem különbözteti meg a hazai baloldal hazug propagandájától, visszaköszönnek a »független« ngo-k álláspontjai, vagy a brüsszeli demokráciát és jogállamiságot féltő szirénhangok. Diktatúra, korrupció, rettegés, a választások tisztaságának és a sajtó szabadságának a hiánya, a migránsok és szexuális kisebbségek jogainak féltése – mindegyik jól ismert balos frázis. Semmi konkrétum, csak vádaskodás, vagdalkozás a szavakkal.

A petíciós felhívásban megfogalmazott legelképesztőbb vád talán éppen az, amikor a mostani magyar kormánytól féltik a kétoldalú magyar–román kapcsolatokat.

Az önmagukat átlagon felül tájékozottságúnak gondoló kezdeményezőket érdemes arra emlékeztetni, hogy a mai magyar–román viszony állapota elsősorban nem Magyarországon múlik, hanem a folyamatos román belpolitikai bizonytalanságon és még így is sokkal jobbnak mondható, mint korábban, a baloldali magyar kormányok idején.

Az Orbán Viktor vezette, nemzeti alapokon álló magyar kormány bizonyította, hogy kész rendezni kapcsolatait a szomszédokkal. Megvalósult a történelmi megbékélés Szerbiával, jók a kapcsolatok Szlovákiával, Szlovéniával és Horvátországgal is.”

Nyitókép: MTI/EPA pool/Olivier Hoslet

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Phm045
2022. február 06. 13:11
Gyuribá idelye lenne megpihenni! Nem kívánok én magánat rosszat, egy gyertyát is gyujtanék a lelkéért. Mit visz tovább a homosexi utótja? Gyuribá tudta, hogy az utolsó ingen nincs zseb?
De Molay
2022. február 05. 11:32
"Amikor Soros György találkozik Ceausescu szellemével." Neked öregfiú elment az eszed.
benceujpest
2022. február 04. 16:39
Mindig a magyarok ellen.
luzitanxaver
2022. február 04. 11:43
#nincshálózat (Szerencsére van, ahol gyengébb szövésű.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!