Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Betörték a békéscsabai Fidesz-iroda kirakatát

2022. február 12. 10:39

Büntetőeljárás indult.

2022. február 12. 10:39
null

Péntek este betörték a Fidesz-iroda kirakatát egy üveggel Békéscsabán – tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense szombaton az MTI-t. Feuerwerker Béla közölte: a rendőrségre szombat reggel érkezett a bejelentés, amelynek nyomán rongálás miatt büntetőeljárás indult.     

Herczeg Tamás (Fidesz), Békés megye 1. számú választókerületének országgyűlési képviselője és -jelöltje az MTI-nek elmondta: Békéscsabán, a főtér közelében, a belvárosban,

„A választás a demokrácia ünnepe. Demokrataként nem kérhetek mást, mint azt, hogy mindannyian tartózkodjunk mindenféle erőszakos cselekménytől” – hangsúlyozta.

(MTI)

Kép forrása: Google maps

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aerion
2022. február 13. 10:31
Meglep valakit a bolsevista szeretet? Golyó a szemek közé és kötél a nyakba. Ez a bolsevisták szeretetnyelve. Csak ezen értenek.
Járványfigyelő
2022. február 12. 19:08
A lenyinfiúknál így indul a kampány..
koronaszepe
2022. február 12. 18:55
Megálljt kell parancsolni az üvegbetöréseknek, és a rokkantkocsis pofozkodó vérnyuggereknek! Make love, not war!
masikhozzaszolo
2022. február 12. 17:44
APA! Kezdődik!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!