Olasz lap: Bűncselekmény gyanúja miatt nyomoznak Homonnay halála ügyében

2022. január 05. 11:37

A baloldali politikai aktivistát szerdán boncolják, és vizsgálják a térfigyelő kamerák felvételeit, telefonjának adatait és közösségi oldalait is, írja a Corrierre della Sera.

2022. január 05. 11:37
null

További vizsgálatokat rendeltek el Homonnay Gergely, magyar politikai aktivista halálának ügyében. A hatóságok az ügyészség meghatalmazása után bűncselekmény miatt nyomoznak – írja a Corrierre della Sera.

A lap szerint szerdán lesz a boncolás a Policlinico di Tor Vergata klinikán, de amíg meglesz ennek az eredménye, addig is vizsgálják a térfigyelő kamerák felvételeit, telefonjának adatait és közösségi oldalait is. Utóbbi oldalakat azért, mert ezeket használta arra, hogy kifejezze ellenérzését az Orbán Viktor által vezetett magyar kormány intézkedései ellen, és ezeken a felületeken is támogatta a civil- és melegjogokat.

Rendőr jelenlétében pakolták össze Homonnay cuccait Rómában

Homonnay Gergely bérelt lakásába csak rendőrrel együtt mehetett be az ügyvédje. Bővebben is érdekel...

(Fotó: Hommonay Gergely Facebook-oldala)

Összesen 393 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2022. január 11. 08:36
Mi lenne ha csak simán bedobnák a dögkútba? Vagy vele is pingpongozni fognak mint a Bécsújhelyi zsidók Szamuely elvtársal?!
Monongahela
2022. január 05. 20:49
Az orbánfóbia meg a magyargyűlölet telepedett rá a szívjére. Oszt megmurdelte. Sok trágárság maradt benne.
johannsebastian
2022. január 05. 20:34
Hát igen. Ha valakit ott hagynak meghalni... A segítségnyújtás elmulasztása bűncselekmény. Ennyi lehet ebben.
fraktoaster
2022. január 05. 19:56
Egyébként meg mivel HG kábszer függő volt - ezt HG ügyvédje is megerősítette - és FB posztjai alapján súlyos pszichés zavarban szenvedett, nagy valószínűséggel egyéb pszichiátriai zavarokban, betegségekben is szenvedhetett. Paranoid képzelgési zavarai simán lehetettek (megfigyelik, követik). Sőt, még akár homoszexualitása is visszavezethető a pszichiátriai betegségeire...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!