Kelemen Anna Gattyán György pártjával szimpatizál

2022. január 17. 18:14

Tetszik neki a „párt friss szellemisége”.

2022. január 17. 18:14
null

Az elmúlt napokban több olyan poszttal is jelentkezett Kelemen Anna a közösségi médiában, amiből arra lehet következtetni, hogy szimpatizál a Gattyán György által alapított Megoldás Mozgalommal – írja az Index. Egyik bejegyzésében például megvédte Gattyánt, akiről Kanász-Nagy Máté, az LMP társelnöke azt mondta az ATV-ben, hogy azért nem kíván leülni tárgyalni a politikai babérokra törő üzletemberrel, mert „női testek áruba bocsátásából gazdagodott meg”.

Az Index megkereste az ügyben Kelemen Annát azzal, hogy tervez-e ismét indulni a választásokon. Telefonon azt nyilatkozta, szimpatizál Gattyán György mozgalmával és az általuk javasolt digitalizációs elképzelésekkel, de nem szeretne képviselőjelölt lenni. Részleteket nem árult el, azonban azt mondta: a jövőben sok minden elképzelhető, mert a párt friss szellemisége és az ő elképzelése, miszerint „tegyük trendivé a politikát”, megegyeznek egymással. 

Nyitókép: YouTube

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2022. január 19. 10:53
A végén még kötelezővé teszik a makkoscipőt, lila öltönnyel.
Ati Papa
2022. január 18. 14:26
Nem tudom, hogy Annácska a valóságban hogy néz ki, de erről a képről egy ijesztő arcú transznemű LMBTQ aktivista néz ránk. Igaz, hogy nincsen rusnya nő csak kevés pia van, de azért ez már túlzás.
Ani40
2022. január 18. 14:04
Mi lesz a párt neve? Kurvák és stricik?
Tuskó Hopkins
2022. január 18. 13:09
Az a fej...egy eleven szopóálarc.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!