Olyan összefüggést vett észre Jámbor, hogy csak nézünk

2022. január 06. 10:27

Vajon megoldja-e Novák Katalin jelölése a pedagógusok anyagi nehézségeit?

2022. január 06. 10:27
null

A Mandiner rendszeres olvasói tudják, hogy Jámbor Andrásnak, a Mérce egykori főszerkesztőjének, az egyesült ellenzék ferencvárosi és józsefvárosi képviselőjelöltjének sasszeme van, legalábbis ami az átlagos szemlélő számára elsőre talán rejtve maradó „összefüggések” kiszúrását illeti.

Jámbor csütörtök délelőtt a 444-en szerdán megjelent, Novák Katalin köztársaságielnök-jelölt 2010-es blogbejegyzésével foglalkozó cikkére reagál. Novák idézett blogbejegyzésében kifejti, hálás a sorsnak, hogy nem kényszerből hagyta el Magyarországot, és hogy nem „röhejes” ápolói vagy pedagógusi fizetésből kell élnie.

Az egykori mércés újságíró ezután Novák jelöléséről tett nyilatkozatát idézi. Novák Katalin szerint jelölése üzenet mindenkinek, hogy „a nők számára is minden lehetőség adott”.

A sasszemű Jámbor e nyilatkozatok alapján a következő – költői – kérdést tette fel facebookos követőinek: „Akkor vajon Novák jelölésével megoldódnak a tanárok és ápolók anyagi gondjai?”.

Önök szerint?

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dénia
2022. január 07. 15:07
A köztársasági elnöknek nem ez a dolga. Ezeknek eddig nem tűnt fel Novák Katalin, amíg konkrétan és aktívan részt vett a kormány munkájában???
Lotti
2022. január 07. 13:46
Ez a Jámbor lélek mindig ilyen penge volt.
confitür
2022. január 07. 06:32
Le kellene már állni a pedagógusok iránti aggódással. Máris túl vannak fizetve. A telhetetlenség kórtünetei mutatkoznak a ped. szakszervezeteknél.
Friedrich Ferdinand von Beust
2022. január 06. 20:20
Számomra MZP személyénél is hihetetlenebb, hogy ebből a balfaxból tényleg képviselőt akarnak csinálni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!