A Jobbik régiós igazgatója „zsidó dögkeselyűkről” írt

2022. január 12. 10:27

A párt keszthelyi elnöke után Steinmetz Ádám kampányfőnökéről is kiderült, mit gondol valójában a zsidóságról.

2022. január 12. 10:27
null

Mint arról korábban beszámoltunk, a keszthelyi Jobbik elnöke „zsidó gyilkosnak” nevezte Horn Gyulát. Szerdán azonban kiderült: a Jobbik Somogy megyei régiós igazgatója is tett már közzé zsidóellenes szöveget közösségi oldalán – írja a Drót.info.

Jakab: Már nem tűrjük ezeket az elhajlásokat

A jobbikos politikusok bejegyzései kapcsán a portál felidézi: „a Jobbikban megtűrtük ezeket az [antiszemita] elhajlásokat korábban. Most meg már nem” – jelentette ki Jakab Péter 2020 márciusában. A szintén jobbikos Steinmetz Ádám (Márki-Zay Péterrel közösen tartott) marcali fórumán egyenesen leszögezte:

– emlékeztet a portál.

Kesztyüs Attila, a Jobbik Somogy megyei régiós igazgatója a 2018-as országgyűlési választást Steinmetz kampányfőnökeként csinálta végig. Kesztyüs 2012. május 12-én tette nyilvánossá közösségi oldalán A fényes gomb című szöveget (a poszt mindmáig elérhető Steinmetz kampányfőnökének Facebook-oldalán – lenti fotó).

Jobbikus politikus: A zsidók a cigányokkal végeztetik el a magyarság kiirtásának „piszkos munkáját”

A jobbikos politikus írása szerint a „dögkeselyűvé” változó, „jellemtelen” és „pénzt szimatoló” zsidó üzletemberek titokban Magyarország ellopására szövetkeznek. De kitér arra is, szerinte

Kesztyüs Attila jelenleg is a Jobbik régiós igazgatója

„Ez a Jobbik jelene” – írja a Drót.info. A portál arra utalhat, hogy Kesztyüs Attila jelenleg is a Jakab-párt régiós igazgatója, ráadásul éppen az „uszító gyűlöletbeszéd” ellen kiálló Steinmetz Ádám kampányfőnöke.

A jobbikos politikus eredeti, teljes bejegyzését az lábbiakban tekintheti meg:

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Kép forrása: Facebook

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Most80
2022. január 12. 15:20
Az összefogás tagjai azért tudták szövetségre lépni egymással, mert meglátták egymásban, ami összeköti őket: a gazemberséget. Ez volt a belépő a Jobbiknak is: holmi ideológiák, korábban elhangzott mondatok semmit sem számítanak.
Egyelőre
2022. január 12. 14:53
Zsidó dögkeselyűk nincsenek? Zsidó pénzmaffia sincs? Ezek a zsidók tiszta angyalok, csak a magyarok lopnak...
Egyelőre
2022. január 12. 14:53
Zsidó dögkeselyűk nincsenek? Zsidó pénzmaffia sincs? Ezek a zsidók tiszta angyalok, csak a magyarok lopnak...
nyugalom
2022. január 12. 13:28
A dögkeselyük a libsiknel vannak! Pl gyurcsany-fióka, bige, cegledi, bajnai, fletöékkal az elen, stb!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!