Lakatos Márk: A melegeknek jutalmat kéne adni, mert ők nem szülik tele a Földet

2021. március 22. 13:26

Szerinte a melegeket nem lehet sztereotipizálni, az öltözködés nem pénzkérdés, valamint Varga Judit és Novák Katalin amazon katonaasszonyok.

2021. március 22. 13:26
null

Az Index által készített interjúból kiderült, mit gondol Lakatos Márk magyar stylist, műsorvezető, show-rendező, divat-újságíró, divat- és jelmeztervező, blogger napjaink problémáiról.

Arra a kérdésre, hogy szeretne-e gyermeket nevelni azt válaszolta, hogy „volt pillanat, amikor elgondolkoztam ezen, de jelenleg nem. A magyar kormánynak és a társadalomnak azt is el kéne fogadnia, ha valaki nem akar gyereket. Ahogyan minden,

Kijelentette, hogy hajlandó lenne a kormánnyal is tárgyalni a melegek helyzetéről, ugyanis ő a „konstruktív párbeszéd embere”. Lakatos Márk beszélt arról, hogy azért van olyan ország, „amely még nálunk is cikibb”, ilyennek gondolja Lengyelországot.

Novák Katalinról és Varga Juditról is kemény véleményt alkotott, hiszen szerinte „ők is amazon katonaasszonyokként állandóan az ellenséggel riogatnak ahelyett, hogy kulturált módon megpróbálnának ellazulni, élvezni az életet, és harmóniában élni”.

Címlapkép: Lakatos Márk. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

 

Összesen 172 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lacika-985
2024. február 20. 06:39
Én pont annyira tisztelem a ratyikat amennyire tisztelnek ők minket - SEMENNYIRE - Még mit ne adni a buziknak ??? Mindeniket távolságtartásra kötelezni a gyerekektől ... Ez lenne a legnagyobb dij nekik .
ambaracurjan
2021. március 24. 16:49
Márk, nézz rá Milák Kristóf fotójára itt az oldalon és gondolkozz el hogy őt is egy homofób hetero férfi nemzette. Minket férfiakat nem lehet nélkülözni, mert különben csak magaddal játszanál. Ti biológiai szempontból a mi hibáink vagytok, nem vagytok alkalmasak szaporodásra. A szaporodás az élet értelme(nem az oka), enélkül ui. nincs élet. Az élet értelme nem a ruhák, a bloggolás vagy a műsorvezetés de nem is a vallás vagy a hit. ÖSSZEFOGLALVA, próbáld megérteni hogy nem gyűlölünk. Az viszont nem várható el hogy valaki a saját hibáját szeresse. Hacsak nem a saját gyereke. Az egyértelmű hogy az ember rendelkezik a saját testével, amíg más embert nem veszélyeztet. Az abortusz viszont kivétel mert egy másik ember is megjelenik a képben. Egyébként -már ne is haragudj- sok ostobaságot nyilatkoztál a riportban.
pindos
2021. március 23. 12:37
Nem vagyok buzi,csak buta
Királyfi
2021. március 23. 12:05
Ez a buzi még buta is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!