Emmanuel Macron a Kozma utcai zsidó temetőben Heller Ágnesre emlékezett

2021. december 13. 15:43

Kozma utcai központi Holokauszt Emlékműnél Emmanuel Macron főhajtással emlékezett a vészkorszak magyarországi áldozataira, ahol emlékkövet helyezett el – adta hírül a Mazsihisz.

2021. december 13. 15:43
null

Emmanuel Macron francia köztársasági elnök délelőtt, megérkezését követően, a hivatalos budapesti programja előtt rövid magánlátogatást tett a Kozma utcai zsidó temetőben, ahol lerótta kegyeletét Heller Ágnes sírjánál – adta hírül a Mazsihisz a Facebookon. 

„A francia elnök szűk körben, hivatalos külsőségek nélkül emlékezett meg a filozófusról, akivel 2019-ben találkozott Párizsban. A Kozma utcai temető bejáratánál Heisler András, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) elnöke és Kardos Péter főrabbi fogadta a francia köztársasági elnököt, aki a látogatás során találkozott Heller Ágnes családjával is. A Kozma utcai központi Holokauszt Emlékműnél Emmanuel Macron főhajtással emlékezett a vészkorszak magyarországi áldozataira, ahol emlékkövet helyezett el” – áll a Mazsihisz közleményében. 

Fotó: Facebook, Mazsihisz

Összesen 177 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dragstar
2021. december 14. 23:38
Micron,feküdj mellé
bagira
2021. december 14. 19:23
Kommunista zsidók Európát lerombolják . Merkel szintén közéjük tartozik , nem dicső eus politikában mély nyomott hagyott . Levitézlett korszaka után első útja Izraelbe vezetett.
BAJA
2021. december 14. 14:05
de jó is csaj voltál Ági csak az az öregszag
Gyzoltan
2021. december 14. 13:10
Ezek után, sem magánszemély, sem bármely hivatal, állami szerv, sem egyesület, sem bármilyen alapítvány nem kifogásolhatja a Judapest elnevezést! Macront a provokációjával akár keresztapának is tekinthetjük...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!