Ceglédi Zoltán is nekiment Márki-Zay migránsozásának

2021. december 26. 07:38

Nem aratott osztatlan sikert a baloldalon az, hogy Márki-Zay Péter külhoni magyarokat migránsozott le.

2021. december 26. 07:38
null

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt után ezúttal Ceglédi Zoltán politikai elemző is kritikus szavakkal illette Márki-Zay Péter migránsszámláló kampányát, amelyről részletesebben itt írtunk.

Az elejétől kifejezetten rossz ötletnek tartom, hogy az ellenzék »visszamigránsozzon« Orbánnak, de így pláne” – fogalmaz közösségi oldalán a politikai elemző.

Félresikerült migránsozás

Ismert ugyanis, hogy az egyesült baloldal miniszterelnök-jelöltje azzal kampányol, hogy ötvenötezer „Európai Unión kívüli migránst” telepített be 2019-ben Orbán. A bevándorlási adatok elérhetőek a KSH oldalán, ezekből azonban azt látni, hogy 

  • 38 511 Európából (ebből 28 000 szomszédos országból telepedett le Magyarországon, akiknek a nagy része feltehetőleg határon túli magyar),
  •  12 546 Ázsiából,
  •  2 736 Amerikából,
  •  1412 pedig Afrikából érkezett.

Ceglédi ezzel kapcsolatban bejegyzésében úgy fogalmaz: „előre kérem, mielőtt bármely ellenzéki párt bármely aktivistája kezd el itt pukkancskodni, immár a határon túli magyarokra köpködve, hogy fogja föl:

Nyitókép: Facebook 

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2022. január 02. 14:39
"...Ceglédi Zoltán is nekiment Márki-Zay migránsozásának.." A' MMÁÁN DÖFI! HA MÁÁN CEGLÉDI ZOLTÁN IS AKKÓ' OSZT' MÁÁNCSAK A BOKROSLAJOS HIJJJÁNYZIKKKK, MÖG A ZOLIBOHÓC A LIZSÉBŰŰL !!!
No comment no cry
2021. december 28. 00:25
Amikor a baloldali megmondóemberek már önvédelemből szedik szét Márki-Zayt, mert ha nem, akkor őket is besorolják a futóbolond kategóriába, mint akire egy hajszálat nem lehet rábízni, mert megfojtja magát vele.
Papamaci1957
2021. december 27. 09:39
Én úgy látom, hogy az "összefogás" meg az előválasztási komédia (amiket az Apró-klán irányított) egyetlen célt szolgál, azt hogy a DK megerősödjön, a többi ellenzéki párt menjen a süllyesztőbe. A klán nem akar (nem is tud) most nyerni, ők már 2026-ra készülnek ahol már csak két (na jó, 2 és 1/2) párt áll egymással szemben: Fidesz-KDNP - DK. Tudják, hogy amíg van migrásválság, COVID, LMBTQ-lobbi nyomulása, addig ők nem nyerhetnek. Hasonló szituációra várnak, mint ami 2002-ben volt.
amca
2021. december 26. 19:54
MZP= FAH F= futóbolond A= Alkalmatlan H = Hülye Az etsak szt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!