Nagy Attila Tibor: A vereség útja, amelyre Márki-Zay rálépett az előválasztás után

2021. december 06. 21:46

A politológus szerint ki kell mondani, hogy az ellenzék kampánya rossz irányba megy. Úgy véli, talán az ATV-től igazolt Simon András lehet egyfajta reménysugár az ellenzéki kampány számára.

2021. december 06. 21:46
null

Nagy Attila Tibor politológus és Deák Dániel vezető elemző az ATV Egyenes Beszéd vendége volt. A műsorvezető, Szöllősi Györgyi megkérdezte a jelenlévőket, hogy mit gondolnak az ellenzék mostani kampányáról. A politológus Szöllősi kérdésének a végét meg nem várva kijelentette, hogy

Ki kell mondani, hogy az ellenzék szekere rossz irányba megy! Ez a vereségnek az útja, amelyre Márki-Zay Péter rálépett az előválasztás után.”

„Egy reménysugár, az ellenzék számára, hogy Simon András most Márki-Zay Péter szolgálatába, illetve az ő kampánycsapatában lesz” – folytatta a gondolatmenetét Nagy. A politológus kifejtette, hogy azért gondolja így, mert „ő látott egy nagy szervezetet belülről, annak a kommunikációját vezette. Az egyik fő tévedés Márki-Zay Péter részéről az, hogy ő a korrupciót tartja a kampánya fő üzenetének. [...] A magyar embereket nem elsősorban a korrupció izgatja. Hanem a megélhetés. [...] Éppen ezért, a rezsicsökkentésnek a kritizálása az egy nagyon súlyos politikai hiba.”

Deák Dániel csak ennyit reagált: 

„Majd erről is beszélhetünk” – hárított Nagy Attila Tibor.

Nyitókép: ATV.hu

Összesen 211 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vikijo
2021. december 08. 10:09
A MZP egy teljesen tájékozatlan amatőr politikus. Abban az egyben lehet igaza, hogy az egyes témákban mint a migránskrízis egyértelmű álláspontot kellett már most kinyilvánítania. A politikájába aprócska hiba csúszott csak, hogy mindenben pont az ellenkezőjét kellett volna nem csak mondani hanem gondolni is, ha valami esélyre vágyik. Amúgy minden más témában még meg is bocsájtottak volna a választók, de a migránskrízis és az LMBTQ túlzott nyomulás vörös vonal lehet.
general Ziaul Hakk
2021. december 07. 15:51
számegyenes : orbán = GIGA-Mínusz !!!! Ha MZP el tud számolni 3-ig : máris jobb Me , mint a tolvaj csúti enyveskezű hazugbarom .
general Ziaul Hakk
2021. december 07. 15:15
orbán bukik , mert a nép elhúzza a függönyt : Ami mögött a fidesz LOP !!!
general Ziaul Hakk
2021. december 07. 15:10
Az orbánRendszer csendben MEGBUKOTT ! Már a V4 is utálja a Putyinpincsiket ! EU USA Az Ellenzék nem bal , és nem gyf !!!!!! Az Ellenzék : becsületes , demokratikus kormányzást akar , a hazug nácibanda helyett !!! Az EU tagság : jogokkal és kötelességekkel jár . Utóbbiról a csuti gettzy Tzágginy nem akar tudni .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!