Galla Miklós megkapta a gyűrűjét

2021. december 29. 18:31

Véget ért a magyar Gyűrűk Ura.

2021. december 29. 18:31
null

Galla Miklós a Facebook-oldalán jelentette be – egy képpel kiegészítve – hogy immáron megkapta Laár Andrástól a Karinthy-gyűrűt. Az ügy legutóbbi fejleménye az volt, hogy Laár felajánlotta, hogy a New York kávéházban, karácsonykor átadja a gyűrűt Gallának.

„Végre vége a cirkusznak, vége a szappanoperának, vége a cicaharcnak.

Laár Andrástól megkaptam a Karinthy-gyűrűt. Nagy megtiszteltetés, hiszen az Ő verseivel kezdődött a mi műfajunk. A képen a bal kezemen láthatjátok az ékszert. Köszönöm, András!” – jelentette be Galla Miklós, az alábbi kép kíséretével:

Forrás: Galla Miklós Facebook-oldala
Forrás: Galla Miklós Facebook-oldala

Nyitókép: Galla Miklós Facebook-oldala

Összesen 146 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
molnarat
2022. január 12. 15:17
Az általam eddig egyébként kedvelt Galla Miklós végleg lejáratta magát. Az sem volt már stílusos, hogy nyavajgott egy díjért, amit végül nem kapott meg . De az, hogy képes elfogadni egy régi barátjától, aki kvázi szánalomból neki adja (ne nyavajogj már Te szegény!), ez minden alatt van. Laár Andrásnak pedig miden tisztelet!
őrnagyőrnagy
2022. január 03. 14:17
Hogy süllyedtél ide, Miklós? Szégyelld magad. A gyűrűt megérdemelten Laár kapta.
Vad Virág
2022. január 02. 08:00
Kis hülye.
Biivisz
2021. december 31. 14:14
"Galla Miklós megkapta Laár András gyűrűjét" Így lett volna a cím helyes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!