A kézfogás kultúrája Márki-Zay Péter, de számomra is egyértelmű

2021. november 02. 22:38

Felhívott Ferkó Dániel, és bocsánatot kért a Pesti Riporterben bemutatott stílusa miatt.

2021. november 02. 22:38
null
Lukácsi Katalin

„Felhívott Ferkó Dániel, és bocsánatot kért a Pesti Riporterben bemutatott stílusa miatt. Örömmel elfogadtam. Őszintén, ez jobban meglepett, mint a nem mindennapi nyitó kérdése. Olvastam sok kommentet, sokan megdöbbentek, és sokan elismerték higgadtságomat. Sokan viszont úgy kifogásolták a riporter stílusát, hogy ők is minősíthetetlen stílusban jellemezték őt.

A műsorban is elmondtam, hogy a kézfogás kultúrája Márki-Zay Péter, de számomra is egyértelmű. 2022 tavaszától nemcsak az ellenzékkel összefogva, hanem a kormánypárti szavazókkal közösen építhetünk egy sikeres országot. Az a feladatunk, hogy a sok évtizedes széthúzás után egyesítsük a nemzetet. Nem egy kényszerbékében, műmosollyal, hanem az ország iránti őszinte elköteleződéstől vezetve.”

Nyitókép: Lukácsi Katalin Facebook-oldala

Összesen 201 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Budai Katalin
2021. november 04. 01:10
Nem láttam a műsort és bár ki nem állhatom ezt az önmagát túlbecsülő nőszemélyt, de azért van két kérdésem Ferkó Dánielhez: 1. Miért beszéltél kifogásolható stílusban Lukácsival? 2. Ha már megengedted magadnak, hogy kifogásolható stílusban beszéltél Lukácsival, akkor mijafrancnak kértél tőle bocsánatot? :-(((((
VeJoLa
2021. november 03. 23:00
Néha már-már kedvelem ezt a makizaj potocskánéját a lelkesen öntudatos naivitásáért.
oskar
2021. november 03. 21:17
Lukácsi! Ezt a baloldalnak nem akkor kellene csinálnia, ha emberei választást nyernek! Mármint a kézfogás politikáját. Orbánt, a Fideszt már akkor gyűlölték amikor még nem volt hatalmon. Nem volt alaptörvény, nem volt NER, nem volt gyermekvédelmi törvény. stb. Azok jogutódai akik 40 évig diktatúrában tartottal bennünket. Még aklor sem hinnék ennek a Márkinak, ha már most pontokba szednék azt a nemzeti minimumot amelyet már 90-ben meg kellett volna tenniük. Attól tartok, hogy nem lesz megegyezés. Márkiék baloldali tömbje csak diktatúrával tudnának kikényszeríteni valamit. Feltéve ha hagyjuk. Tudod Lukácsi, mi önlént mentünk a békemenetre saját költségünkön. Nem hiszem, hogy engedni fogunk.
Bűbájos Küsmödy
2021. november 03. 18:44
Konkrétan nem hiszem el! Esetleg, ha Dani megerősítené...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!