Demeter Márta közösségi oldalán állt ki Jakab Péter mellett

2021. november 22. 12:19

Az LMP frakcióvezető-helyettese szerint az új nemzeti egységkormány véget fog vetni az emberek vegzálásának.

2021. november 22. 12:19
null

Demeter Márta a hivatalos Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében védte meg Jakab Pétert. A politikus szerint a Fidesz titkosszolgálati módszerekkel és egyéb „gusztustalan hazugságokkal”, próbálja meg lejáratni a Jobbik elnökét! 

„Évek óta van Jakab Péter a célkeresztjükben, egyre durvább eszközökkel próbálkoznak. Meg kell állítani a Fidesz ámokfutását! Dolgozunk tovább, ha lehet, még keményebben. Az új nemzeti egységkormány pedig véget fog vetni az emberek vegzálásának!” – olvasható a bejegyzésben.

Nyitókép: Facebook

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csubszi
2021. november 24. 22:41
Két hazaáruló! Ennyi!
Göby
2021. november 23. 10:09
Péterke saját magát járatja le, semmit nem kell tennie senkinek, hiszen ez a bohócok egyetlen feladata! Peti pedig kitűnően csinálja!
kitiltott
2021. november 22. 18:21
Addig álljal fellabon libeska
scandal says Jack
2021. november 22. 17:21
Mártika annyira de annyira szeretne politikusnak látszani és jókat mondani...de nem sikerül szegénynek. És akihez elkezd húzni politikailag, annak a helyében én aggódnék...mondjuk Jakab helyében meg nagyon aggódnék...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!