Csütörtökön kezdik kézbesíteni a rekordmagas nyugdíjprémiumot

2021. november 08. 10:30

Novák Katalin hangsúlyozta, hogy mindenki körülbelül százezer forinttal nagyobb összeget kap.

2021. november 08. 10:30
null

Novemberben minden eddiginél nagyobb összegű nyugdíjprémiumot kapnak a nyugdíjasok és a nyugdíjszerű ellátásban részesülők – közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter hétfőn a Facebook-oldalán. Novák Katalin a videóban kiemelte: novemberben a megszokott nyugdíjhoz képest mindenki – átlagnyugdíj esetén is – körülbelül százezer forinttal nagyobb összeget kap, mert

a maximum 80 ezer forintos nyugdíjprémium mellett megkapja a kiegészítő nyugdíjemelést, a nyugdíjkorrekciót is.

A nyugdíjprémiumot csütörtökön kezdik el kézbesíteni a postások és a hónap végéig mindenki megkapja személyesen vagy a bankszámlájára – mondta a miniszter.

(MTI)

Fotó: MTI/Mohai Balázs

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Valodi
2021. november 09. 01:17
... és kézcsókra mikor járulhatunk?
B_kanya
2021. november 08. 11:55
Apu, kezdődik :) Hozhatod a demizsont a liberrált könnyeknek.
Sincero
2021. november 08. 11:25
Ez jó, csak az a baj, hogy sok nyugdíjas (tisztelet a kivételnek) - különösen Budapest belső kerületeiben - feledékenységben szenved. 2006-ot is hamar elfelejtették, ezt is hamar elfelej(TET)ik (velük) jövő áprilisig.
Most80
2021. november 08. 11:11
Tessék a Kormány után csinálni! Az ellenzéknek is vannak forrásai, tessék kicsit kreatívabbnak lenni kegyeink keresése közben. (A szöveggel már tele a padlás.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!