A budapesti Fidesz szerint veszélyezteti az egészséget az első ajtós felszállás

2021. november 09. 16:56

„Az egyre fokozódó járványhelyzetben a Budapesti Közlekedési Központ továbbra is erőlteti az első ajtós felszállást a tömegközlekedési járműveken” – véli a budapesti Fidesz.

2021. november 09. 16:56
null

A BKK a jegyellenőrzés szigorítása érdekében az előre eltervezett ütemterv szerint, egyre több vonalon vezeti be az első ajtós felszállást. A BKK igazgatóságába a Fidesz által delegált tag, Wintermantel Zsolt levélben fordult a cég vezetéséhez és az igazgatóság többi tagjához, megfontolásra javasolva az első ajtós felszállás időleges eltörlését a pandémiás helyzet lecsengéséig. Erre az utasok és a járművezetők egészségének érdekében lenne szükség, az intézkedés pénzbe nem kerül.

Walter Katalin BKK vezérigazgató válaszlevelében azt közölte, egyelőre nem gondolják, hogy az első ajtós felszállást fel kellene függeszteni. Szerinte összességében mindenhol pozitív az utazóközönség fogadtatása...

„Kérjük a BKK-t, vizsgálja felül döntését és függessze fel az első ajtós felszállást a járművezetők és az utasok egészsége érdekében!” – kéri a Fidesz a fővárosi vezetést. 

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

 

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2021. november 11. 10:11
Nem kell felszállni az első ajtón, megmondta Karácsony. Gyalogolni kell.
DonCiccio
2021. november 10. 06:13
Ez hülyeség. Úgy látszik rég utaztak a javaslat kiagyalói BKV buszon de mindenesetre fogalmuk sincs milyen egészségi állapotú emberek utaznak a békávé járatain........
lendvaiildiko
2021. november 10. 05:57
Emlékeztek a fletói időszakra, amikor vaskordonokat és (szárnyas) kapukat építettek a pályaudvarokra? A Keletiben műemlék jellegűt. Felvonultak az ellenőrök, rendőrök. Mindenki potenciális bliccelőnek számított. Geli guruját követi.
Andilla
2021. november 09. 21:42
"...a pandémiás helyzet lecsengéséig" - másfél év után hogy-hogy még "pandémiás vészhelyzet" van???? A nagy oltakozás ellenére...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!