Vasárnap este már lehet tudni, ki lesz a baloldal miniszterelnök-jelöltje

2021. október 16. 19:48

Az előválasztás lebonyolítását végző aHang kampányigazgatója szerint a második fordulóban sokkal több fiatal szavazott, mint az első körben.

2021. október 16. 19:48
null

Hajdú Gergő az ATV Híradójának elmondta, hogy a szavazóhelyiségek bezárása után a papíralapú szavazatokat egy budapesti helyszínre szállítják, és csak akkor kezdik el számolni, amikor minden szavazat megérkezett már.

„Az Országos Előválasztási Bizottság folyamatosan fogja kiadni a számokat, valószínűleg déltől már elkezdődnek a bejelentések, megyei, illetve választókerületi szinten folyamatában kommunikálunk, én abban bízom, hogy vasárnap estére lehet már következtetni a győztesre” – mondta az aHang kampányigazgatója, aki szerint az már most látszik, hogy a második fordulóban sokkal több fiatal szavazott, mint az első körben.

 

 

Fotó: ATTILA KISBENEDEK / AFP

Összesen 189 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2021. október 17. 16:32
Marky-Zaj tarol. Az Apró klán villájában két zászlót is kitűzték: Fehéret Feketét Megadás Gyász Dobrev Klára komenista riherongy lapáton! Legfrissebb hír.
kaltran
2021. október 17. 16:22
Ki a szart érdekel? Roger nyúllal mi van? Ő fontosabb.
Hont András Márki Zay Péterről
2021. október 17. 15:38
Hont András: Márki Zay Péter zavarba hozta a Fideszt. Márki Zay Péter esetleges győzelme azt jelenti, hogy amit a Fidesz 2 év alatt kitalált AZ MIND KUKA! 1, az előválasztás színjáték, KUKA 2, Gyurcsány show, KUKA 3, migráció, KUKA 4 szivárványos BP vs narancs vidék, KUKA MINDEN KUKA MINDEN KUKA MINDEN KUKA MINDEN KUKA
mrxy
2021. október 17. 12:46
Nem csodálkoznék, ha az egész bolhacirkusznak az lenne a vége, hogy jövő tavasszal Karácsony lesz a jelölt
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!