Szanyi Tibor: Az előválasztás nyertese az Iszomm

2021. október 01. 09:54

Az ISZOMM alelnöke meggyőző fölénnyel saját magát hozta ki győztesnek a miniszterelnök-jelölti előválasztáson.

2021. október 01. 09:54
null

Szanyi Tibor egy egészen alternatív előválasztási eredményt közölt Facebook-oldalán. Az általa posztolt diagramon ő maga 84%-ot ért el, megelőzve a 10 százalékos Dobrev Klárát és a 6 százalékos Karácsony Gergelyt.

Mivel semmilyen kommentárt nem fűzött a képhez, egyelőre nehéz megtippelni, hogy az ISZOMM miniszterelnök-jelöltjének mi volt a célja ezzel a poszttal. 

„Értenem kéne. Értenem kéne?” – kérdezi az egyik követője, míg egy másik kommentelő mindössze annyit fűz a bejegyzéséhez: „Nem kellene ennyit!”

Fotók: Földházi Árpád

 

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap Bender
2021. október 02. 07:26
Az, hogy a ember iszik, az még rendben van, kell időnként a feszültségek feloldásához. De az, hogy még hülyeségeket is beszél azon nyomban, az már nincs rendjén. Ilyenkor kell orvoshoz (elmegyógyászhoz) fordulni Tibor!
Olioli
2021. október 02. 01:59
Tibike, nálad az sem jó, hogy ESZEMM!!! Se eszed se májad, csak a pofád van az eszemiszomhoz!!
Julismama2
2021. október 01. 14:07
Szerintem azt akarta érzékeltetni hogy mekkora kamu az egész.
llnnhegyi
2021. október 01. 13:21
MSZP bukott elnökei ( legutobbiak közül)? Kovács László Lendvai Ildikó Hiller István Gyurcsány Ferenc Mesterházy Attila Molnár Gyula Kunhalmi Ágnes Tóth Bertalan Fele már megbukott... A többiek jövőre?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!